April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۸۸۵۷
۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۸
0
استفاده از مولتی ویتامین ها، مکمل‌های اُمگا ۳ و پروبیوتیک‌ها برای زنان دارای فواید نسبی در کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹ است.
زنان چطور ریسک کرونا را کاهش دهند؟

مطالعه جدید محققان کالج کینگ لندن نشان داده است که مصرف مولتی ویتامین‌ها، مکمل‌های اُمگا ۳ و پروبیوتیک‌ها برای زنان در کاهش خطر ابتلاء به کووید ۱۹ مؤثر است.

محققان براساس یک نظرسنجی آنلاین از ۳۷۲،۷۲۰ شرکت کننده بریتانیایی دریافتند زنانی که پروبیوتیک، اسید چرب امگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D مصرف می‌کردند به ترتیب ۱۴، ۱۲، ۱۳ و ۹ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ مواجه هستند.

با این حال، هیچ تأثیری برای افرادی که از مکمل‌های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر استفاده می‌کردند مشاهده نشد.

همچنین در دسته بندی بر اساس جنسیت، سن و شاخص توده بدنی، این رابطه در زنان در تمام سنین و گروه‌های شاخص توده بدنی مشاهده شد، اما در مردان مشاهده نشد. همین الگوی مشابه در هر دو گروه در ایالات متحده و سوئد هم مشاهده شد.

یافته‌های مطالعه با این نتیجه گیری همراه است که در زنان، ارتباط نسبی، اما قابل توجهی بین استفاده از مکمل‌های مانند پروبیوتیک ها، اسید‌های چرب امگا ۳، مکمل‌های مولتی ویتامین یا ویتامین D با کاهش خطر ابتلاء به کووید ۱۹ وجود دارد.

با این حال محققان بر ضرورت انجام آزمایشات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: