April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۸۹۸۳
۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
0
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران به گسترش همکاری بیش از پیش میان این شرکت و جهاد دانشگاهی اشاره و اظهار کرد: ظرفیت‌های قابل توجهی برای توسعه همکاری‌ها فیمابین دو مجموعه ملاحظه می‌شود که جای بحث و بررسی دارد.
توسعه همکاری شرکت ملی حفاری ایران با جهاد دانشگاهی
حمید رضا گلپایگانی در نشست مشترک میان این شرکت و جهاد دانشگاهی که با حضور رئیس، معاونان و شماری از مسئولان ملی حفاری و این نهاد برگزار شد، ضمن تشکر از همکاری‌های بین دو مجموعه در زمینه پروژه‌های پژوهشی و تولید قطعات، از جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از معدود تولید کنندگان دستگاه‌های حفاری در کشور یاد کرد و ابراز امیدواری کرد که در ارتباط با بازسازی و نوسازی ناوگان حفاری شرکت نیز پرتوان و موفق عمل کند.

طبق اعلام شرکت ملی حفاری ایران وی بر حمایت همه جانبه این شرکت از تولید داخل و بومی سازی قطعات تجهیزات کاربردی در صنعت نفت و حفاری تاکید کرد.

همچنین در این مراسم حمید رضا طیبی نیز با استقبال از میزبانی و همکاری میان شرکت ملی حفاری ایران و جهاد دانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی کشور و کلیه واحد‌های آن در این شرایط حساس، وظیفه خود می‌داند که با تمام توان به کمک صنعت از جمله صنعت راهبردی حفاری کشور بیاید.

وی با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای استفاده از تسهیلات صندوق‌های نوآوری و شکوفایی جهت تامین هزینه‌های دستیابی به دانش فنی، بر اهمیت هم افزایی و همکاری نزدیک ملی حفاری و جهاد دانشگاهی برای آسان سازی و شتاب بخشی در این خصوص و در راستای خودکفایی تاکید کرد.

در این نشست که معاون مدیرعامل در امور فنی و مهندسی و تعدادی از مدیران شرکت حضور داشتند درباره موضوعات مطروحه با جهاد دانشگاهی از جمله وضعیت قرارداد‌ها و دستگاه‌های حفاری تحویل شده و در دست تحویل، ساخت موتور‌های درون چاهی در سایز‌های مختلف، تولید انواع فیلتر و همچنین تجهیزات فناورانه تبادل نظر شد.

همچنین با توجه به حضور معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی و نیز رئیس و معاون جهاد دانشگاهی استان خوزستان در جلسه بر استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت جهاد دانشگاهی استان و پژوهشکده تکنولوژی تولید، در ایجاد شرایط تولید در کنار مصرف کننده جهت اعمال تغییرات و نقاط مورد نیاز صنعت و آسان سازی آزمایش‌های میدانی تولیدات تاکید شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: