کد خبر: ۳۵۹۲۹۲
۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷
0
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، گفت: به صورت میانگین روزانه ۵۸۰ دستگاه کامیون در بندر چابهار، کالا‌های اساسی را به روش حمل یکسره از کشتی به مقاصد مصرف در کشور منتقل می‌کنند.
حمل یکسره کالا‌های اساسی از بندر چابهار
بهروز آقایی در رابطه با آمار خروج کالا‌های اساسی از بندر چابهار به صورت حمل یکسره از کشتی به مقاصد مصرف، اظهار کرد: در راستای تاکیدات رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی و برنامه‌ریزی گسترده در سازمان بنادر در خصوص کاهش رسوب کالا‌های اساسی در بنادر کشور، با هماهنگی و تعاملات خوب صورت گرفته با دستگاه‌ها و سازمان‌های مربوط به فرآیند تخلیه، توزین و خروج، کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور از بندر چابهار به صورت حمل یکسره از کشتی به مقاصد حمل با میانگین روزانه ۵۸۰ دستگاه کامیون بارگیری و انتقال پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون؛ بیش از ۷۰۰ هزار تن کالای اساسی در بندر چابهار تخلیه و به مقاصد مصرف در شهرستان‌های کشور جابجا شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۳ فروند کشتی حامل ۲۰۰‌هزار تن گندم وارداتی در لنگرگاه بندر چابهار در انتظار تخلیه است، گفت: بعد از رفع مشکلات اسنادی توسط واردکنندگان، تخلیه صورت می‌گیرد و در عین حال ۲ فروند شناور حامل گندم و ذرت در اسکله‌های بندر شهید بهشتی چابهار با استاندارد‌های مطلوب درحال تخلیه است.

آقایی با تأکید بر اینکه حمل یکسره کالا‌های اساسی از کشتی به مقاصد مصرف در کاهش قیمت نهایی و افزایش سرعت حمل و نقل کالا تاثیر بسزایی دارد، اظهار داشت: این رویه باعث می‌شود تخلیه کالا در بندر انجام نشود و از کشتی به بازار هدف انتقال پیدا کند.

وی افزود: با توجه به حساسیت مقوله کالا‌های اساسی، تمام توان خود را به کار گرفته‌ایم تا در صورت تامین کامیون از طریق حمل یکسره از بندر چابهار، کالا‌های اساسی از کشتی به مقاصد مصرف منتقل شود و خوشبختانه از ظرفیت مناسبی در این زمینه در بندر چابهار برخودار هستیم.

وی با اشاره به اینکه حمل یکسره کالا‌های اساسی از کشتی به مقاصد مصرف موجب می‌شود تا ظرفیت «انبارش درجا» اشغال نشود و به صورت بیجا و غیرضروری شاهد اشغال ظرفیت‌های انبارش کالا در بنادر کشور نباشیم، عنوان کرد: علاوه بر این حمل یکسره کالا در توسعه حمل و نقل استان و تسهیل فرآیند‌ها به همراه گروه‌های همکار ترخیص کالا در بندر، کمک شایانی می‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: