April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۹۳۱۲
۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۸
0
نتایج یک بررسی جدید شان می‌دهد که نوع رژیم غذایی می‌تواند بر خطر و شدت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ تاثیر بگذارد.
تاثیر رژیم غذایی بر خطر ابتلا به کووید-۱۹
گروهی از متخصصان و پزشکان بیمارستان عمومی ماساچوست در بررسی‌های اخیر خود دریافتند: افرادی که رژیم غذایی آنان بر اساس غذا‌های گیاهیِ سالم بوده، کمتر در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و حتی نوع شدید این بیماری بوده اند.

اگرچه سابقه ابتلا به بیماری‌های متابولیک مانند چاقی و دیابت نوع دو با افزایش خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و همچنین افزایش خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری مرتبط است، اما تاثیر کلی نوع رژیم غذایی بر این خطرات پیش از این ناشناخته بوده است.

متخصصان آمریکایی در این مطالعه اظهار داشتند: گزارش‌های قبلی نشان می‌دهد که تغذیه نامناسب یک مشخصه رایج در بین گروه‌هایی است که به شکل ناخوشایندتری تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته اند، اما تاکنون داده‌های مربوط به ارتباط رژیم غذایی با خطر و شدت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ محدود بوده است.

در این بررسی اطلاعات ۵۹۲ هزار و ۵۷۱ نفر در انگلیس و ایالات متحده مورد ارزیابی قرار گرفت. ابتدا، شرکت کنندگان به پرسشنامه‌ای در مورد عادات غذایی پیش از آغاز همه گیری پاسخ دادند. کیفیت رژیم غذایی با استفاده از یک رژیم غذایی سالم مبتنی بر گیاه که بر غذا‌های گیاهی سالم مانند میوه‌ها و سبزیجات تاکید دارد، ارزیابی شد.

در طول مدت زمان انجام مطالعه، ۳۱ هزار و ۸۳۱ نفر به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدند. در مقایسه با افرادی که در پایین‌ترین سطح امتیاز رژیم غذایی قرار گرفتند، افرادی که در بالاترین سطح از این حیث قرار داشتند ۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و ۴۱ درصد کمتر در خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری بودند.

به گزارش هندوستان تایمز، محققان تاکید کردند: اگرچه هنوز نتوانسته ایم به اندازه کافی بر اهمیت واکسیناسیون و استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ و سرپوشیده تاکید و آن را اجرایی کنیم، اما مطالعه ما نشان می‌دهد که افراد می‌توانند به طور بالقوه خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را با توجه و تمرکز روی رژیم‌های غذایی سالم کاهش دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: