کد خبر: ۳۵۹۵۳۰
۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۱
0
نتایج یک مطالعه کوچک نشان می‌دهد افراد مسنی که به طور منظم مواد خوراکی‌ای مانند ماهی، آجیل و روغن زیتون می‌خورند، تجمع آهن کمتری در مغز خود داشته و در نتیجه حافظه شان بهتر است.
قسمتی از فواید رژیم غذایی
مغز برای عملکرد طبیعی به میزان خاصی از آهن نیاز دارد، اما مغز یک فرد مسن می‌تواند مقدار اضافی آهن را در خود جمع کند. از سوی دیگر مقدار بیش از حد زیاد آهن با زوال شناختی مرتبط است؛ کاهش سریع حافظه و مهارت‌های فکری که می‌تواند منجر به زوال عقل شود.

«والنتینوس زاکاریو»، سرپرست تیم مطالعه از دانشگاه کنتاکی، در این باره می‌گوید: «هنوز مشخص نیست که آهن اضافی باعث زوال ذهنی می‌شود یا اینکه محدودیت در تجمع آن باعث جلوگیری از زوال عقل می‌شود.»

وی در ادامه می‌افزاید: «اما رژیم غذایی می‌تواند یک شیوه بالقوه در پیشگیری از زوال عقل باشد.»

تیم تحقیق دریافت رژیم غذایی حاوی ویتامین E و برخی اسید‌های چرب موجود در مواد غذایی‌ای مانند ماهی، آجیل و روغن زیتون می‌تواند پیشگیرانه باشد.

با استفاده از اسکن مغزی MRI، محققان دریافتند که افراد مسن با بیشترین میزان دریافت این مواد مغذی دارای غلظت کمتر آهن در بافت مغز خود هستند. آن‌ها همچنین در آزمایش‌های استاندارد حافظه، در مقایسه با همسالان خود که رژیم غذایی آن‌ها کمبود نسبی آن مواد مغذی را داشت، عملکرد بهتری داشتند.

در این مطالعه ۷۳ فرد بزرگسال سالم ۶۱ تا ۸۶ ساله شرکت کردند. آن‌ها در مورد مصرف غذا‌های خاص خود در ماه گذشته، عادات ورزشی و نوشیدنی خود گزارش کردند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: