کد خبر: ۳۶۰۶۸۲
۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۲
0
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه دو صنعت بزرگ و پیشتاز در سطح منطقه هستند، بنده از پتانسیل‌های ذوب آهن اصفهان به خوبی آگاه هستم، توانایی‌های فولاد مبارکه هم مشخص است و لذا همکاری‌های این دو قطب صنعتی با تدوین یک برنامه جامع می‌توان سود آوری بیشتر را برای دو شرکت که متعلق به ایران اسلامی هستند فراهم نماید.
طیب نیا: تعامل بین ذوب آهن و مبارکه سودآور خواهد بود
محمدیاسر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه با حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان در متالکس ۲۰۲۱ گفت:مبحث کمبود مواد اولیه در صنعت فولاد، به ویژه سنگ آهن در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ایران کشوری است که در زمینه فولاد با توجه به سرمایه گذاری‌های انجام گرفته پیشرفت‌های خوبی را در بخش‌های مختلف رقم زده است.

وی افزود: معادن فعلی کشور تا حدود ۱۵ سال آینده پاسخگوی نیاز‌های تولید کنندگان فولاد خواهند بود و لذا این موضوع نشان می‌دهد در حوزه اکتشاف، اقدامات اثربخشی انجام نگرفته و در کل دو بخش صنعت و معدن به صورت متوازن حرکت نکردند.
 


حاکمیت بستر اکتشاف را در اختیار صنایع فولادی قرار دهد

 

مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: صنایع فولادی به دلیل اینکه برای تامین مواد اولیه، روی معادن حساب باز کرده بودند که اقدام به جایی هم بود، وارد عرصه معدن نشدند، اما مدتی است به اجبار برای تامین مواد اولیه در بخش معدن سرمایه گذاری کردند که عملکرد خوبی داشتند، اما صنایع به حمایت دولت در بخش اکتشاف نیازمند هستند و باید حاکمیت بستر لازم را در اختیار آن‌ها قرار بدهد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: وزیر صمت در برنامه‌هایی که اعلام کردند، توجه خوبی به بخش معدن داشتند و امیدوار هستیم در این دولت بتوانیم کار‌های بزرگی انجام دهیم.

محمدیاسر طیب نیا گفت: ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه دو صنعت بزرگ و پیشتاز در سطح منطقه هستند، بنده از پتانسیل‌های ذوب آهن اصفهان به خوبی آگاه هستم، توانایی‌های فولاد مبارکه هم مشخص است و لذا همکاری‌های این دو قطب صنعتی با تدوین یک برنامه جامع می‌توان سود آوری بیشتر را برای دو شرکت که متعلق به ایران اسلامی هستند فراهم نماید. این مهم با حمایت سهامداران دو شرکت و مدیران عالی آن‌ها انشاا… در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: