بررسی عملکرد بازار سرمایه در ١٨ مهر ١٤٠٠؛
کد خبر: ۳۶۱۳۷۱
۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
0
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ثبت افت ۱۰هزارواحدی مواجه شد.
شاخص بورس ۱۰هزار واحد افت کرد
در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه بیش از ۴ میلیارد و ۹۲۱ میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴ هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان در بیش از ۶۳۰ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۱۰ هزار و ۴۲۰ واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۵۵ هزار و ۶۱۰ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی شرکت‌های ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان و ارتباطات سیار ایران شد و در مقابل شرکت‌های سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، گسترش نفت و گاز پارسیان و پالایش نفت تبریز با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازار‌های فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۴۴۴ میلیون ورقه به‌ارزش ۱۸ هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان در ۶۶۴ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۹۷ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۰ هزار و ۷۸۲ واحد قرار گرفت.


در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نماد‌های معاملاتی پلیمر آریا ساسول، بیمه پاسارگاد و مجتمع جهان فولاد سیرجان شد و در مقابل شرکت‌های پالایش نفت شیراز، پالایش نفت لاوان و نفت پاسارگاد امروز بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

بر این اساس سهامداران شرکت‌های سپنتا، سیمان بجنورد و ایران مرینوس بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکت‌های سیمان خزر، شرکت سرمایه‌گذاری استان کردستان و سیمان آرتا اردبیل بیشترین افت را تجربه کردند.

این گزارش می‌افزاید: در بازار‌های فرابورس ایران با معامله ۲ میلیارد و ۴۴۴ میلیون ورقه به‌ارزش ۱۸ هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان در ۶۶۴ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۹۷ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۰ هزار و ۷۸۲ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های داروسازی آوه سینا، پالایش نفت شیراز و نفت پاسارگاد بیشترین رشد را داشتند و شرکت‌های مهندسی ساختمان تاسیسات راه آهن، فرآورده‌های غذایی و قند چهارمحال و تجارت الکترونیک پارسیان کیش بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: