کد خبر: ۳۶۱۷۳۱
۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
0
نتایج تحقیقات جدیدبه رهبری دانشکده پزشکی هرشی پنسیلوانیا نشان می‌دهد که این غذا‌های فوق‌العاده نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ‌زودرس را کاهش می‌دهند بلکه ممکن است برای سلامت روان افراد نیز مفید باشند.
کاهش خطر ابتلا به افسردگی با مصرف قارچ
محققان داده‌های مربوط به رژیم‌غذایی و سلامت‌روانی بیش از ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی را در بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ جمع‌آوری کردند و دریافتند، افرادی که قارچ مصرف کرده‌اند شانس کمتری برای ابتلا به افسردگی دارند.

محققان اظهار کردند: قارچ حاوی ارگوتیونین (آنتی‌اکسیدان) است که می‌تواند از بدن در برابر آسیب‌سلولی و بافتی محافظت کند.

نتایج بررسی‌ها نشان داده است که آنتی‌اکسیدان‌ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می‌کند.

جیبریل با، محقق ارشد این بررسی افزود: قارچ‌ها منبع فوق‌العاده اسید آمینه ارگوتیونین هستند (یک ضدالتهاب که توسط انسان قابل سنتز نیست) و مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر استرس اکسیداتیو را کاهش دهد که با کاهش علائم افسردگی نیز همراه خواهد بود.

قارچ خوراکی دکمه‌ای، متداول‌ترین نوع قارچ در ایالات‌متحده و حاوی پتاسیم است که اضطراب را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، برخی از گونه‌های دیگر قارچ‌های خوراکی به ویژه Hericium erinaceus (قارچ یال شیر) می‌تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی ازجمله افسردگی تاثیر بگذارد.

نتایج این بررسی نشان داد که مصرف زیاد قارچ با مزایای بیشتر همراه نیست.

محققان این بررسی به دنبال این موضوع هستند که آیا با جایگزینی یک وعده گوشت قرمز با یک وعده قارچ روزانه می‌توان خطر افسردگی را کاهش داد.

این تیم تجزیه و تحلیل ثانویه انجام داد تا ببیند آیا می‌توان با جایگزینی یک وعده گوشت قرمز یا فرآوری‌شده با یک وعده قارچ در روز، خطر افسردگی را کاهش داد و نتایج بیان کرد که این جایگزینی با کاهش احتمال افسردگی مرتبط نیست.

پیش از این، تحقیقات اندکی برای بررسی ارتباط بین مصرف قارچ و افسردگی انجام شده است و این مطالعه می‌تواند اهمیت مصرف قارچ به عنوان ابزاری برای کاهش افسردگی و پیشگیری از بیماری‌ها را برجسته کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: