April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی؛
کد خبر: ۳۶۲۵۶۲
۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸
0
رافائل گروسی بار دیگر ابراز امیدواری کرد بتواند به زودی با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کند و این دیدار را بسیار بااهمیت خواند.
ملاقات با وزیر خارجه ایران بسیار مهم است
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» بار دیگر ابراز امیدواری کرد بتواند به زودی با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کند و این دیدار را بسیار بااهمیت خواند.

گروسی در این مصاحبه که هنگام حضور او در واشنگتن انجام شده، گفت: من هرگز با وزیر خارجه جدید صحبت نکرده‌ام. امیدوارم بتوانم به زودی فرصتی برای ملاقات با او داشته باشم، زیرا این بسیار مهم است ... بنابراین وقتی مشکلی پیش می‌آید، وقتی سوء تفاهمی وجود دارد، وقتی اختلاف‌نظر وجود دارد، می‌توانیم درباره آن صحبت کنیم. من قبلاً این (امکان) را داشتم.

وی همچنین مدعی شد برنامه نظارت آژانس اتمی در ایران بعد از آن که تهران درخواست تعمیر دوربین‌ها در یکی از تاسیسات کلیدی را رد کرد، دیگر کامل نیست و این احتمال را ایجاد می‌کند که جهان هرگز قادر به بازسازی تصویری از آنچه ایرانی‌ها انجام داده‌اند، نباشد.

به گزارش این شبکه، مدیرکل آژانس در همین خصوص ادعا کرد ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه داده تا به اکثر دوربین‌های خود برای سرویس آن‌ها و تعویض باتری و کارت حافظه دسترسی داشته باشد، با یک استثناء مهم.

طبق این گزارش، اشاره او به تاسیساتی در حومه تهران است که قطعات سانتریفیوژ می‌سازد و در ماه ژوئن ایران گفت که در اقدامی خرابکارانه که اسرائیل را عامل آن می‌داند، آسیب دید. گروسی گفت ایران ادامه تحقیقات خود در خصوص این حمله را دلیل عدم اجازه دسترسی به آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده است.

وی در ادامه ادعاهایش، اظهار داشت: این کاری که ما در آنجا انجام می‌دهیم را فلج نکرده است، اما آسیب‌هایی وارد شده است، زیرا ما قادر به بازسازی تصویر نیستیم. اگر و زمانی که برجام دوباره ازسرگرفته شود، من می‌دانم که برای بازگشت طرف‌های برجام به توافق، آن‌ها باید بدانند که پای خود را در کجا قرار می‌دهند.

گروسی تایید کرد که هیچ دلالتی مبنی بر این که ایران در حال حاضر به دنبال بمب اتمی باشد وجود ندارد، با این حال ادعا کرد: پرونده کره شمالی باید به ما یادآوری کند که اگر تلاش‌های دیپلماتیک به اشتباه رود، چه اتفاقی می‌افتد. این یک مثال واضح است، یک نشانه است، یک چراغ راهنما است. اگر دیپلماسی شکست بخورد، ممکن است با موقعیتی روبرو شوید که اثرات سیاسی زیادی در خاورمیانه و فراتر از آن خواهد داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: