April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۳۹۹۰
۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
0
روسیه قصد دارد از استخراج‌کننده‌های ارز رمزنگاری شده مالیات بگیرد.
ماینرهای روسی مشمول اخذ مالیات می‌شوند
به نقل از راشاتودی، رسانه‌های روسی به نقل از مقامات این کشور گزارش داده اند که استخراج ارز‌های دیجیتال باید به طور رسمی به عنوان یک فعالیت تجاری شناخته شده و مشمول مالیات شود. به گزارش روزنامه ایزوستیا، مقامات وزارت توسعه اقتصاد روسیه و وزارت اقتصاد معتقدند که استخراج با تعریف فعالیت تجاری مطابقت دارد و به رسمیت شناختن این عنوان به مقامات اجازه می‌دهد تا این حوزه را تنظیم کنند و مالیات‌های مناسب را دریافت کنند.

گزارش شده که این ابتکار با نمایندگان تجار در حال بحث است و در حال حاضر پروژه‌های خاصی در این حوزه در دست اجراست. به گفته آلکسی مینایف، معاون بخش توسعه اقتصاد دیجیتال در وزارت توسعه اقتصادی، شناسایی صنعت استخراج ارز رمزنگاری شده به عنوان یک فعالیت تجاری به نفع دولت و ماینر‌ها خواهد بود. این دقیقاً همان حوزه‌ای است که دولت می‌تواند مزایای خود را در قالب مالیات‌ها دریافت کند و مردم می‌توانند درآمد خود را قانونی کنند. کسب‌وکار‌های بزرگ نیز بیشتر و بیشتر به این موضوع علاقه‌مند می‌شوند.

وزارت نیرو نیز از این ایده حمایت می‌کند و نمایندگان خاطرنشان کردند که مقررات استخراج ارز رمزنگاری شده باید مستلزم این باشد که ماهیت فعالیت در مرحله اتصال به سیستم برق ثبت شود، زیرا بار این شبکه برای مصرف خانگی و استخراج متفاوت است. با این حال، بانک مرکزی روسیه با اشاره به خطرات گردش ارز‌های رمزنگاری شده در روسیه، از این طرح حمایت نمی‌کند.

روسیه استخراج را ممنوع نمی‌کند، اما مقررات این فعالیت تاکنون مبهم است. قانون دارایی‌های مالی دیجیتال (DFA) که در ژانویه سال جاری اجرایی شد، به مفهوم استخراج کردن اشاره‌ای نمی‌کند و تنها به تعریفی از انتشار ارز دیجیتال اشاره می‌کند. این قانون ارز رمزنگاری شده را به عنوان دارایی تعریف می‌کند و به شهروندان روسیه اجازه می‌دهد با توکن‌های کریپتو تراکنش انجام دهند، اما از آن‌ها به عنوان وسیله پرداخت استفاده نکنند. آن‌ها همچنین ملزم به پرداخت مالیات برای دارایی‌های کریپتو هستند، اما نامی از استخراج کننده‌ها برده نشده، در نتیجه دارای وضعیت قانونی نیستند و فعالیت آن‌ها مجوز یا مالیات نمی‌گیرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: