تحلیل بازار سهام در هفته سوم آبان ۱۴۰۰
کد خبر: ۳۶۴۰۵۱
۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۶
0
بررسی روند معاملات روز چهارشنبه گویای تقویت بخش ضعیف مولفه‌های بنیادی بازار سهام است.
نکته منفی در معاملات بورس
معاملات روز چهارشنبه با حرکت روبه جلوی شاخص به پایان رسید. در این روز برآیند عملکرد شاخص‌ها گویای این بود که خریداران در سمت تقاضا توانستند با تثبیت توان خود فعال شدن فروشندگان در سمت عرضه را خنثی کنند. البته بازار روز چهارشنبه یکدست سبزپوش نبود و شاهد فعال شدن عرضه‌ها در برخی گروه‌ها همانند شیمیایی‌ها بودیم.

شاخص در روز پایانی هفته به بالای نیمه اول کانال ۱.۴ میلیون واحد درآمد و آماده میشود که با حفظ موقعیت کنونی خود را برای سطوح بالاتر آماده کند. در روز چهارشنبه البته بازار یک نکته منفی را هم شاهد بود و آن کاهش شدید ارزش معاملات سهام نسبت به روز قبل معاملاتی (روز سه شنبه) بود. هر چند که ارزش معاملات خُرد در محدوده مشابه روز‌های قبل دنبال شد.

بررسی صف‌های خرید و فروش در روز چهارشنبه نشان می‌دهد که خریداران در حال پیشی گرفتن از فروشندگان بودند و این فاصله البته از ابتدا تا انتهای معاملات حفظ شد. انتظار و برآیند بورس بازان از روند معاملات روز شنبه نیز با توجه به عملکرد خریداران این است که این رویکرد حفظ شود، هر چند که برخی معتقدند روز شنبه برای گروه بانکی‌ها با توجه به نوع بازگشایی وبملت در روز چهارشنبه، سمت عرضه احتمالا فعال میشود.

سرانه خرید و فروش حقیقی‌ها در روز چهارشنبه هم به مانند روز‌های هفته جاری به نفع خریداران بود و البته این شکاف به مانند روز‌های قبل دنبال شد. شاخص مزبور نشان داد همچنان خریداران به تداوم خرید امیدوارند، هر چند که موج تردید‌ها و انتظارات بخش عمده‌ای از خریداران همچنان محفوظ است.

با این وصف بازار روز چهارشنبه با موجی از رخداد‌های جدید خوش بینانه مواجه شد که به نظر می‌رسد در بلندمدت بتواند موتور‌های محرکه خوبی برای بهبود وضعیت شرکت‌ها باشد؛ بدین ترتیب حذف قیمت گذاری دستوری در صنعت خودرو که با افزایش قیمت کارخانه‌ای محصولات این شرکت همراه شد و ارسال لایحه حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی به مجلس در قالب لایحه بهبود معیشتی اقشار آسیب پذیر جزو رخداد‌هایی بودند که در روز پایانی هفته می‌تواند سیگنال‌های مثبت قوی برای تداوم بهبود وضعیت صنایع مختلف بورسی باشد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: