کد خبر: ۳۶۴۳۴۱
۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
0
یک عضو هیات مدیره شرکت بیمه دانا، معتقد است که صنعت بیمه ناگزیر است با شرایط اقتصادی بیمه‌گذاران همراه باشد و نمی‌تواند سرمایه‌های ملی را تنها به این دلیل که حق‌بیمه پرداخت نشده و یا دیرپرداخت می‌شود تحت پوشش بیمه قرار ندهد.
برای وصول حق بیمه، شرکت‌های بیمه‌ای باید با بیمه‌گذاران خود تعامل کنند
"فرامرز خجیرانگاسی"، در گفتگو با چابک‌آنلاین، با بیان اینکه " مطالبات شرکت‌های بیمه‌ای به شرایط اقتصادی جامعه بر می‌گردد"، گفت: بیشتر بیمه‌گذاران شرکت‌های بیمه‌ای، دولتی ویا از شرکت‌های بزرگ بوده که عمده آن‌ها در بخش بیمه‌های انرژی هستند.

وی، به کنسریوم بیمه‌های انرژی اشاره کرد و افزود: حق بیمه‌های این بخش رقم قابل توجهی است و بیمه‌گذار دولتی برای اینکه بتواند این حق‌بیمه را پرداخت کند نیاز به یک تخصیص اعتبار دارد که اگر این تخصیص اعتبار به موقع اتفاق نیافتد طبیعی است که نمی‌توانند حق‌بیمه را به موقع پرداخت کنند.

این عضو هیات مدیره شرکت بیمه دانا، بیان کرد: شرکت‌های بیمه‌ای باید با بیمه‌گذاران خود تعامل کنند تا حق بیمه وصول شود ضمن آنکه صنعت بیمه نمی‌تواند سرمایه‌های ملی را تنها به این دلیل که حق‌بیمه پرداخت نشده و یا دیرپرداخت می‌شود بیمه نکند، این مساله جزئی از کار صنعت بیمه است، اما درعین حال باید توجه داشت که میزان مطالبات شرکت‌های بیمه‌ای چند درصد از فروش آن‌ها باید باشد.

خجیرانگاسی، معتقد است که باید یک نسبت معقول وجود داشته باشد و سقف ریالی برای مطالبات شرکت‌های بیمه مشخص کرد مانند اینکه چند درصد از حق بیمه تولیدی شرکت می‌تواند مطالبات باشد تا اینگونه شرکت بیمه‌گرهم بتواند به تعهدات خود عمل کند.

وی، افزود: البته بیمه مرکزی در بعضی از رشته‌ها مانند بیمه نامه شخص ثالث شرایط تقسیط بیمه‌نامه را فراهم کرده درحالیکه این رشته اجباری بوده و هیچ الحاقیه برگشتی مبنی بر فسخ بیمه نامه به دلیل عدم پرداخت حق بیمه روی آن نمی‌توان زد و این شرایط از سوی بیمه مرکزی برای رفاه مردم ایجاد شده است.

این عضو هیات مدیره شرکت بیمه دانا، اظهار داشت: درشرایط اقتصادی حال‌حاضر بیمه‌گذار هم مطالباتی از سایرین دارد به خصوص در یک سال و نیم گذشته با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی و کسب و کار‌ها دچار تنش شد.

خجیرانگاسی، عدم توانایی عمل به تعهدات و وصول نشدن مطالبات را ریسک اصلی بیمه‌گذاران بزرگی دانست که مطالبات آن‌ها به موقع وصول نشده و توضیح داد: شرکت بیمه باید مطالباتی که وصول نمی‌شوند را درصورت‌های مالی خود به‌عنوان هزینه بیاورد و یا اگر گفته می‌شود که مطالبات مجهول الوصول هستند باید برای آن‌ها درصورت‌های مالی ذخیره گرفت، زیرا معلوم نیست که وصول می‌شود یا نه.

این‌عضو هیات مدیره شرکت بیمه دانا، معتقداست که نمی‌توان گفت سندیکای بیمه‌گران و بیمه مرکزی برای وصول مطالبات شرکت‌های بیمه نقشی ایفا کنند زیرااین مساله به خودشرکت بیمه برمی‌گردد، اینکه چه میزان توان مالی و نقدینگی دارد و می‌تواند یک حق‌بیمه را چندماه بعد دریافت کند.

خجیرانگاسی، گفت: اگر بیمه مرکزی به صورت‌های مالی شرکت‌های بیمه در زمینه نقدینگی آن‌ها توجه بهتری با خیلی از متغیر‌ها و شاخص‌ها بکند شاید بتواند نسبتی را برای میزان مطالبات تعیین کند، زیرا ممکن است حق‌بیمه‌ای ۱۰۰ میلیارد تومان برای یک شرکت بیمه به چشم نیاید و برای شرکت دیگری که تازه وارد بازار شده است قابل توجه باشد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: