کد خبر: ۳۶۴۷۱۶
۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۲
0
طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن قهوه یا چای ممکن است با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط باشد. همچنین نوشیدن قهوه با کاهش خطر زوال عقل پس از سکته مرتبط است.
نوشیدن چای و قهوه با کاهش نرخ سکته مغزی و زوال عقل همراه است

سکته مغزی از وقایع تهدیدکننده جان است که باعث ۱۰ درصد مرگ و میر در سراسر جهان می‌شود. زوال عقل یک اصطلاح کلی برای علائم مربوط به کاهش عملکرد مغز است و یک نگرانی بهداشتی جهانی با بار اقتصادی و اجتماعی بالا است.

"زوال عقل پس از سکته مغزی" وضعیتی است که در آن علائم زوال عقل پس از سکته رخ می‌دهد.

محققان دانشگاه پزشکی تیانجین چین، ۳۶۵،۶۸۲ شرکت‌کننده از بانک زیستی بریتانیا را که بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ استخدام شده و تا سال ۲۰۲۰ تحت نظر بودند را مطالعه کردند. در ابتدا شرکت‌کنندگان مصرف قهوه و چای خود را گزارش کردند. در طول دوره مطالعه، ۵۰۷۹ شرکت کننده دچار زوال عقل شدند و ۱۰۰۵۳ نفر حداقل یک سکته مغزی را تجربه کردند.

افرادی که ۲ تا ۳ فنجان قهوه یا ۳ تا ۵ فنجان چای در روز یا ترکیبی از ۴ تا ۶ فنجان قهوه و چای می‌نوشیدند، کمترین میزان ابتلا به سکته مغزی یا زوال عقل را داشتند.

در مقایسه با کسانی که نه قهوه و نه چای می‌نوشیدند، افرادی که روزانه ۲ تا ۳ فنجان قهوه و ۲ تا ۳ فنجان چای می‌نوشیدند، ۳۲ درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی و ۲۸ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل بودند.

مصرف قهوه به تنهایی یا همراه با چای نیز با کاهش خطر زوال عقل پس از سکته همراه بود.

«یوان ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که مصرف متوسط قهوه و چای به طور جداگانه یا ترکیبی با خطر کمتر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط است.»

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: