کد خبر: ۳۶۴۸۴۹
۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۸
0
سازمان هواشناسی با صدور اطلاعیه‌هایی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و احتمال آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها در ۹ استان هشدار داد.
هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۹ استان

بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی ۲ روز آینده سامانه بارشی در غرب و جنوب غرب کشور فعال است. امروز بارندگی، وزش باد شدید موقتی، گاهی رعدوبرق برای استان‌های خوزستان، ایلام، همدان، مرکزی، لرستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد،‌ کرمانشاه،‌ غرب خلیج‌فارس، تهران، کرج، قزوین، اصفهان و زنجان پیش بینی شده است.

فردا دوشنبه علاوه بر مناطق ذکر شده بارش‌ها به استان‌های کردستان، جنوب آذربایجان شرقی،‌آذربایجان غربی، مناطق جنوبی گیلان، مازندران، برخی مناطق یزد و شمال فارس کشیده خواهد شد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی بارش در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی به صورت برف خواهد بود. روز سه شنبه در شمال‌شرق، شرق و مناطق مرکزی کشور، چهارشنبه در شمال شرق و سواحل دریای خزر و روز پنجشنبه در سواحل دریای خزر بارش‌های پراکنده پیش بینی شده است.

امروز غرب خلیج‌فارس نیز مواج خواهد بود.

توصیف سامانه: نفوذ سامانه بارشی

نوع مخاطره: بارش باران، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط همراه با رعدوبرق و در ارتفاعات بارش برف.

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۳۰ : لرستان، کرمانشاه، مرکزی، همدان، قم، غرب اصفهان، شمال فارس، جنوب کردستان.

دوشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ : شمال کردستان، مرکزی، همدان، قزوین، زنجان، قم، البرز، تهران، اصفهان و یزد.

اثر مخاطره: احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه ها و مسیلها، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، پدیده مه، لغزندگی و کاهش دید و کولاک برف در جاده های کوهستانی، در نواحی مستعد بارش تگرگ، احتمال تاخیر در پروازها.

توصیه: پرهیز از سفرهای غیر ضروری، احتیاط در عبور از جاده‌های کوهستانی و مجهز کردن خودروها به لوازم ایمنی، حرارتی و سوخت، احتیاط در تردد از حاشیه رودخانه ها، احتیاط در فعالیت های کوهنوردی و عدم کاشت محصولات پاییزه تا اتمام بارش.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: یکشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۳۰

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۱

نوع مخاطره: بارش باران، گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد و در ارتفاعات بارش برف.

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۳۰ : کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خوزستان و شمال بوشهر.

دوشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ : کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، ایلام، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری، شمال بوشهر، شمال فارس و جنوب کردستان.

اثر مخاطره: جاری شدن روان آب، آبگرفتگی معابر عمومی، طغیان رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها، اختلال تردد در جاده ها، کاهش دید، تاخیر و احتمال لغو در پروازها.

توصیه: پرهیز از سفرهای غیرضروری، بازگشایی آبروها و دهانه پل‌ها، اجتناب از تردد در حاشیه رودخانه ها و مسیل‌ها، اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، عدم جابجایی عشایر، پرهیز از چرای دام در ارتفاعات، به همراه داشتن تجهیزات زمستانی و اطمینان از میزان سوخت خودرو هنگام سفر.

توصیف سامانه: ادامه پایداری در هوا

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۱

نوع مخاطره: افزایش غلطت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا به ویژه در ساعات صبحگاهی.

منطقه اثر:

یک‌شنبه ۱۴۰۰/۰۸/۳۰ : تهران، کرج، تبریز، مشهد.

دوشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ : تبریز، مشهد.

اثر مخاطره: افزایش شاخص کیفیت هوا درحد ناسالم برای گروه‌های حساس و احتمال رشد آن تا ناسالم برای تمام گروه‌ها در مناطق صنعتی و پرتردد در صورت عدم کنترل منابع آلاینده (ثابت و متحرک).

توصیه: پرهیز از ترددهای غیر ضروری، به‌ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری، تا حد امکان عدم فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز، مدیریت سوخت و زمان فعالیت واحدهای صنعتی در سطح و حومه کلانشهرها.

توصیف سامانه: افزایش ارتفاع موج

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج از ۱ تا ۱.۵ متر در نواحی ساحلی و در فراساحل تا ۲ متر.

منطقه اثر: نواحی غربی و مرکزی خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان و بوشهر.

اثر مخاطره: احتمال آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی، احتمال خسارت به قایق و شناورهای کوچک و نیمه‌سنگین و احتمال اختلال در فعالیت‌های دریایی.

توصیه: احتیاط در ترددهای دریایی به‌ویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: