کد خبر: ۳۶۵۰۶۱
۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
0
مجلس هند طی لایحه‌ای استفاده از تمام ارز‌های مجازی خصوصی را در هند ممنوع و زیرساخت‌های انتشار یک ارز دیجیتال رسمی را فراهم می‌کند.
بیت کوین در هند ممنوع شد
پیشنهاد ممنوعیت استفاده از تمام ارز‌های مجازی خصوصی به دستور کار مجلس هند اضافه شده است. این اقدام به‌دنبال اظهارات نخست‌وزیر این کشور در مورد بیت‌کوین انجام شد. نارندرا مودی عقیده دارد ارز‌هایی مانند بیت‌کوین در نهایت در اختیار افراد بی‌صلاحیت قرار می‌گیرند و جوانان را فاسد خواهند کرد.

مجلس هند اعلام کرد این لایحه در صورت تصویب چارچوبی برای یک ارز دیجیتال رسمی ایجاد و استفاده از تمام ارز‌های مجازی خصوصی را در هند ممنوع می‌کند.

ممنوعیت قبلی هند برای استفاده از ارز‌های مجازی در آوریل ۲۰۲۰ برداشته شده و باعث رونق بازار ارز‌های مجازی شده بود. هیچ آمار رسمی وجود ندارد، اما تخمین زده می‌شود تعداد سرمایه‌گذاران ارز مجازی در هند بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر باشد و ارزش دارایی‌های آن‌ها به ۴۰۰ میلیارد روپیه معادل ۵ ٫ ۴ میلیارد دلار برسد.

اما دولت هند اشتیاق چندانی به رونق این بازار نشان نداده است. نخست‌وزیر هند هفته گذشته اعلام کرد کشور‌ها باید کنار هم درمورد ارز‌های مجازی مثل بیت‌کوین همکاری کنند و اطمینان دهند این ارز‌ها درنهایت در دست افراد بی‌صلاحیت قرار نمی‌گیرند و جوانان را فاسد نمی‌کنند.

بانک مرکزی هند ضمن ابراز نگرانی درمورد ارز‌های مجازی خصوصی مثل بیت‌کوین و اتریوم اعلام کرده در حال کار به‌روی ارز دیجیتال خود است و تا پایان سال جاری میلادی آن را منتشر می‌کند.

چین در ماه سپتامبر استفاده از بیت‌کوین را ممنوع و تجارت تمام انواع ارز‌های مجازی را در کشور غیرقانونی اعلام کرد.

اما السالوادور بیت‌کوین را کنار دلار آمریکا یک ارز قانونی اعلام و تسهیلات استخراج آن را با استفاده از انرژی گرمایشی آتش‌فشان‌ها فراهم کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: