کد خبر: ۳۶۶۴۸۲
۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
0
کارشناس بازار سرمایه معتقد است که تصمیم دولت در راستای اعمال معافیت ۵ درصدی مالیات شرکت‌های تولیدی جنبه حمایتی و تشویقی دارد و منجر به افزایش سودآوری آن‌ها می‌شود.
افزایش سودآوری شرکت‌های بورسی با اعمال معافیت مالیاتی ۵ درصدی
نوید خاندوزی اظهار کرد: خبر معافیت ۵ درصدی مالیات شرکت‌های تولیدی برای بازار سرمایه بسیار مهم است و منجر به ارتقا سودآوری بازار و جذابتر شدن نسبت‌های مالی برای سرمایه گذاران خواهد شد. هرچند این معافیت مالیاتی برای تمام صنایع و شرکت‌های بورسی اتفاق سودآوری است، اما بررسی صورت‌های مالی شرکت‌های بزرگ و شاخص ساز بازار نشان می‌دهد عدد ریالی کاهش هزینه و ارتقا سودآوری این شرکت‌ها با اعمال ۵ درصد معافیت مالیاتی میزان قابل توجه خواهد بود.

وی ادامه داد: بحث مطرح شده در بودجه مبنی بر معافیت ۵ درصدی مالیات شرکت‌های تولیدی حاضر در بازار سرمایه به منظور حمایت و تشویق از شرکت‌های تولیدی گرفته شد.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: یکی از اهداف اصلی تصویب طرح‌های مالیاتی هدایت سرمایه‌ها به بازار‌های مولد ازجمله بازار سرمایه است، به گونه‌ای که اگر به درستی مدیریت و اجرا شود می‌تواند نقش به‌سزایی بر اقتصاد کشور داشته باشد.

خاندوزی تصریح کرد: پیش از طرح معافیت ۵ درصدی مالیات شرکت‌های تولیدی، طرح‌های دیگری نیز از جمله اخذ مالیات از خانه‌های خالی، خودرو و خانه‌های لوکس نیز در راستای حمایت از بازار‌های مولد همچون بازار سرمایه به تصویب رسیده است.

وی ادامه داد: مسئولان اقتصادی نباید اجازه دهند نقدینگی‌های سرگردان در بازار‌های غیرمولد همانند ارز، خودرو، مسکن و ... بکار گرفته شوند، زیرا نه تنها برای اقتصاد کشور آورده‌ای ندارند بلکه در بازه بلندمدت به افزایش تورم نیز منجر می‌شوند.

کارشناس بازار سرمایه افزود: اکنون نیاز است نمایندگان مجلس افزون بر ارتقاء قوانین بازار سرمایه به منظور هدایت نقدینگی به سمت بازار سهام، هزینه‌های سرمایه‌گذاری و سفته‌بازی در بازار‌های غیر مولد را نیز افزایش دهند تا افراد منابع مالی خود را به منظور حمایت از تولید در بازار‌های مولد بکار گیرند.

خاندوزی گفت: یکی از مهمترین ابزار‌های هدایت نقدینگی به بازار سرمایه، استفاده از ابزار‌های مالی همچون اعمال معافیت مالیاتی برای شرکت‌های تولیدی به منظور کاهش هزینه‌ها و سودآوری آن‌ها است، زیرا این امر به مرور زمان منجر به کاهش هزینه‌های فرصت سرمایه‌گذاری در بخش‌های واقعی اقتصاد کشور می‌شود.

وی تاکید کرد: دولت با این معافیت مالیاتی سعی دارد به نوعی هزینه افزایش قیمت تمام شده شرکت‌های تولیدی را جبران کند درصورتی که روند معافیت مالیاتی ادامه‌دار باشد در طول سال‌های آینده می‌تواند تاثیر مهمی در روند سودآوری شرکت‌ها بگذارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: