کد خبر: ۳۶۶۶۶۰
۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
0
با حضور مدیرعامل بیمه تعاون، کارگاه آموزشی انتقال ریسک بحران از طریق مکانیزم بیمه، به صورت مجازی و با همکاری مشترک بیمه مرکزی و دفتر همکاری اقتصادی کشور‌های عضو اکو برگزار شد.
کارگاه آموزشی انتقال ریسک بحران از طریق مکانیزم بیمه برگزار شد
این کارگاه با هدف انتقال تجربیات مدیریت ریسک بحران و تامین مالی آن از طریق بیمه در میان کشور‌های عضو اکو و با حضور دکتر یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون، دکتر ناطقی الهی، د‌کتر حسنی و دکتر سامانی از متخصصین حوزه مدیریت ریسک برگزار شد.

در این کارگاه متخصصینی از کشور‌های ترکیه، آذربایجان، قزاقستان، ازبکستان، پاکستان و تاجیکستان و ایران نیز حضور داشتند.

در این کارگاه، دکتر محمود اسعد سامانی رئیس مرکز مدیریت توسعه ریسک بیمه مرکزی به ارائه مطالبی در خصوص ریسک بحران و سند چارچوب کاهش ریسک سندای (SFDRR)، اهمیت کارگاه آموزشی برای همکاری منطقه‌ای چندجانبه، واژه شناسی، مدیریت و کاهش ریسک بحران، ارتباط اهداف توسعه پایدار سازمان ملل با بحران ها، الویت‌های اقدام منطقه‌ای در راستای سند (SFDRR) و چارچوب اقدام منطقه‌ای ECO برای کاهش ریسک بحران پرداخت.

دکتر یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون نیز به ارائه موضوعاتی در خصوص انتقال ریسک بحران از طریق بیمه سنتی و پارامتریک، مدیریت ریسک و بیمه، نمونه‌های بیمه پارامتریک، محصولات مربوطه و موردکاوی در کشور‌های مختلف و تجربه ایران در زمینه بیمه ریسک بحران پرداخت.

در بخش دیگری از این کارگاه، دکتر فریبرز ناطقی عضو هیات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و استاد دانشگاه در خصوص مدیریت ریسک بحران، ماهیت و اهمیت بحران‌ها و سیاست‌های ملی مدیریت ریسک بحران و نقش کلیدی بیمه سخن گفت.

در ادامه دکتر نعمت حسنی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز به ارائه مطالبی در خصوص مدیریت ریسک بحران و تجربیات بین المللی و نقطه نظرات سازمان ملل در خصوص بیمه بحران پرداخت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: