April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی در مراسم رونمایی از سامانه الکترونیک مطرح کرد:
کد خبر: ۳۶۷۴۴۶
۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
0
مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در مراسم رونمایی از سامانه ماده ۱۳ قانون بیمه شخص ثالث و پرداخت الکترونیک خسارت از عملکرد ۹ ماهه صندوق در آزادسازی یا پیشگیری از ورود ۳۸۸۳ نفر مقصر حوادث رانندگی به زندان خبر داد.
تعداد ۳۸۸۳ نفر از محل خسارات پرداختی به زیاندیدگان مشمول حمایت صندوق شده‌اند
مراسم پرداخت خسارت و آزادسازی زندانیان حوادث رانندگی کشور و آئین رونمایی از سامانه ماده ۱۳ قانون بیمه شخص ثالث و پرداخت الکترونیک خسارت با حضور معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی، حجت الاسلام تقوی رئیس مجمع نمایندگان مجلس استان تهران، رئیس کل بیمه مرکزی بهمراه هیأت عامل، رئیس سندیکای بیمه‌گران و هیأت نظارت صندوق تأمین خسارت‌های بدنی انجام پذیرفت.


دکتر حسینی معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به رسیدگی به امور مردم و زیان دیدگان و حمایت از آنان اظهار داشت: کاری که از آلام و درد‌های مردم بکاهد، کاری الهی است و ارزش والایی دارد و این در مورد صندوق تأمین خسارت‌های بدنی مصداق بارزی دارد. در حال حاضر تأکید بر پیگیری امور و تسریع در پرداخت‌ها و کارگرو‌هایی که در این زمینه ایجاد شده بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و ارائه و توسعه خدمات الکترونیکی صندوق در زمینه پرداخت خسارات به مردم شریفی که همواره انتظار دارند در خدمت شان باشیم، مورد اهتمام صندوق بوده است. بنده ضمن قدردانی از تلاش صندوق در رسیدگی پرونده‌ها و امور و تسریع و تسهیل در پرداخت‌ها و بانک اطلاعاتی که فراهم شده، تعامل و همچنین اهتمام جدی با سایر دستگاه‌های دولتی و اجرایی کشور در ایجاد بستر‌های ارتباطی لازم در جهت دستیابی به اهداف صندوق و عدالت اجتماعی، متشکرم و توفیق روزافزون این نهاد در امر خدمت رسانی به مردم را از خداوند متعال خواستارم.


در ادامه این مراسم مهندس مجید بهزادپور مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی ضمن معرفی اهداف و اولویت ها، به اهم فعالیت‌های صندوق پرداخت و اعلام کرد: این صندوق به موجب ماده ۲۱ قانون اصلاح قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه، به منظور حمایت از آسیب دیدگان ناشی از حوادث رانندگی، خسارات جانی ایشان را می‌پردازد.

مدیرعامل صندوق در بخش دیگری از سخنان خود درآمد‌های عملیاتی وصول‌شده در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد و گفت: مبالغ وصولی رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته؛ در حالی که خسارت پرداختی در این مدت ۱۶۰۰ میلیارد تومان بوده که ۶۴ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

با پرداخت خسارت زیاندیدگان، هم از زیاندیده حمایت میشود و هم از مقصر؛ همچنان که طی دوره مذکور، از محل خسارات پرداختی به زیاندیدگان، تعداد ۳۸۸۳ نفر مقصر نیز مشمول حمایت صندوق شده‌اند که یا در شرف ورود به زندان بوده یا در زندان بسر میبردهاند.

بهزادپور خاطر نشان کرد: بالغ بر ۲۰ هزار پرونده در ۹ ماهه امسال تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد رشد دارد و در حال پرداخت است و ۲۳ هزار نفر زیان دیده شامل جرح و فوت وجود دارند.

مدیرعامل در مورد محور‌های تحول برنامه در صندوق یادآور شد: اصلاح فرایند‌های منجر به ارائه خدمات به مردم، اصلاح سیستم‌ها و نظام‌های پرداخت و همچنین اصلاح و تقویت بنیه مالی صندوق در دستور کار قرار دارد.


طی این مراسم، غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به نقش حمایتی صندوق تأمین خسارت‌های بدنی از آسیب دیدگان سوانح رانندگی بیان کرد: طی اتفاقاتی که برای بعضی از شرکت‌های بیمه رخ می‌دهد شرکت بیمه‌گر در صورت عدم پوشش خسارت در اثر ورشکستگی یا تعلیق شرکت و یا اشخاص ثالث بعلت فقدان و یا انقضای بیمه نامه و یا شناخته نشدن مسبب حادثه، و یا کسری پوشش بیمه نامه خوشبختانه قانون و مجلس پیش‌بینی لازم بمنظور حمایت از زیان‌دیدگان صندوق تأمین خسارت‌های بدنی ایجاد گردید. تا کسانی که گرفتار شده‌اند اعم از آسیب‌دیده و یا مسببان حادثه بتوانند از منافع آن بهره‌مند شوند و بعبارت دیگر صندوق به عنوان یک نهاد، یار صنعت بیمه و مردم است.

ایشان با اعلام اینکه با پرداخت خسارت زیاندیدگان از طریق منابع صندوق تامین خسارت‌های بدنی از سال پیش تا کنون، تعداد ۷.۵۰۰ نفر از مقصرین سوانح رانندگی نیز مشمول حمایت شده‌اند، گفت: در کشور تقریبا ۲۵ میلیون خودرو وجود دارد که معادل ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو بیمه شخص ثالث دارند و باقی خودرو‌ها فاقد بیمه نامه و همچنین، معادل ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های نیروی انتظامی توقیف هستند.

در پایان مراسم، از طریق این سامانه بیش از ۱۰ میلیارد تومان خسارت به حدود ۱۳۰ نفر به صورت الکترونیکی پرداخت گردید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: