کد خبر: ۳۶۷۴۸۳
۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۵
0
کسب چهارستاره کیفی خودرو شاهین در حالی صورت گرفته که این محصول گروه سایپا برای نخستین‌بار مورد بررسی قرار گرفته است.
نتیجه ارزیابی کیفی شاهین توسط سازمان استاندارد
سایپا شاهین از اوایل زمستان سال ۹۹ بر روی خط تولید رفت و تا آبان ماه ۱۴۰۰ در هیچ یک از جداول کیفی سازمان استاندادر و بازرسی کشور حضور نداشت. این نکته‌ای بود برخی از کارشناسان به آن اشاره کرده بودند که چرا کیفیت تولید این خودرو که در حال حاضر پرچمدار محصولات گروه خودروسازی سایپا است اعلام نمی‌شود تا بتوان مقایسه دقیق تری با خودرو‌های هم کلاس و رقیب آن صورت بگیرد. به عنوان مثال در مطلبی که در گذشته منتشر کردیم به بررسی مقایسه فنی بین سایپا شاهین و تارا دنده‌ای پرداختیم و در این مطلب در بخش مقایسه کیفیت تولید به این نکته اشاره کرده بودیم.

در آخرین گزارش منتشره شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI)، با تست‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف سایپاشاهین نظیر فنربندی و تعلیق فرمان، موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، بدنه، رنگ، صدا‌های غیرعادی و نفوذ آب، این خودرو توانست چهارستاره کیفی را کسب کند.

کسب چهارستاره کیفی خودرو شاهین در حالی صورت گرفته که این محصول گروه سایپا برای نخستین‌بار مورد بررسی قرار گرفته و با کسب این چهارستاره وارد لیست محصولات مورد ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران شده است.

باتوجه به قابلیت‌ها، امکانات و آپشن‌های منحصربه‌فرد خودرو شاهین در میان تولیدات داخلی و افزایش نظارت‌های کیفی شاهین و ارتقای کیفیت روزافزون قطعات و فرایند‌های تولید و مونتاژ این محصول، بی‌تردید در ارزیابی‌های آتی با بهبود نمرات کیفی و کسب نمرات بهتر در آزمون‌ها، این جایگاه در میان محصولات تولید داخل حفظ و ارتقا خواهد یافت.

تولید محصولی در سطح شاهین با مجموعه‌ای از امکانات و آپشن‌های روز جهانی که در هیچ‌یک از خودرو‌های داخلی هم‌رده آن وجود ندارد، در شرایط دشوار تحریم و محدودیت‌های بین‌المللی جهت تأمین قطعات و مواد اولیه مورد نیاز تولید، از جمله موفقیت‌ها و دستاورد‌های گروه خودروسازی سایپا محسوب می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: