کد خبر: ۳۶۷۵۱۶
۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
0
مدیرعامل بیمه تعاون گفت: این شرکت بیمه‌ای ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به واحد‌های صنفی و کسب و کار‌های صنایع کوچک و متوسط تعطیل شده بر اثر بحران کرونا پرداخت کرد.
بیمه تعاون ۱۰۰میلیارد تومان به واحد‌های خسارت دیده از کرونا پرداخت کرد
یونس مظلومی در نشستی با خبرنگاران تبریز، با اشاره به انجام مسوولیت‌های اجتماعی بیمه تعاون، اظهار کرد: این مبلغ در قالب بیمه توقف کسب و کار به سه هزار واحد صنفی در کشور پرداخت شده است.

وی افزود: هدیه لوازم التحریر به دانش آموزان و ترویج فرهنگ بیمه از سایر خدمات اجتماعی بیمه تعاون بوده که در سطح کشور انجام شده است.

مظلومی ادامه داد: برای رقابت سالم و گشایش صنعت بیمه به تعداد شرکت‌های بیمه در کشور اضافه شده و فعالیت به سمت رقابتی‌تر شدن پیش رفته است؛ گرچه به لحاظ شاخص‌های اقتصادی این رقابت کامل نیست و نیمه متمرکز است.

وی با بیان اینکه معیار اصلی در بیمه تعاون، توسعه کسب و کار و سودآوری است، افزود: نباید بیمه وارد ضرر و زیان شود، چون نتایج آن به مردم و بیمه گذار بر می‌گردد.

وی خاطر نشان کرد: برای ارتقای رضایت خسارت گیرندگان بیمه تعاون مرکز سنجش ویژه رضایت خسارت گیرندگان راه اندازی شده و این مرکز ملکف است تا زمانی که رضایت کامل بیمه گذاری که خسارت دریافت کرده را اخذ نکرده است پی گیر جلب رضایت وی شود و این مرکز در بیمه‌های دیگر وجود ندارد.

مدیرعامل بیمه تعاون همچنین با اشاره به سهم این بیمه در صنعت بیمه کشور گفت: سهم ما نسبت به کل بیمه‌های کشور ۱.۵درصد است و ۴۰۰ هزار نفر در ایران تحت پوشش بیمه تعاون هستند و در مجموع یک هزار نمایندگی داریم که از این تعداد ۱۰۰ نمایندگی در آذربایجان شرقی فعال هستند.

مظلومی اظهار کرد: آذربایجان شرقی ۳.۸ درصد سهم صنعت بیمه کل کشور معادل سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان را تولید می‌کند که متوسط سهم بیمه تعاون در این استان هفت درصد است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت اپلیکیشن‌های مختلف در عرصه بیمه، گفت: ثبت نام بیمه به صورت آنلاین تنها ۲ درصد است و باقی این سهم، به شیوه گذشته و به صورت حضوری توسط نمایندگان بیمه‌ها انجام می‌شود و در واقع ترجیح اصلی بیمه گذاران همان روش رایج است طوری که بر اساس پیش بینی‌های انجام شده حداکثر افزایش ثبت نام بیمه به صورت آنلاین به پنج درصد خواهد رسید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: