April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۸۱۲۴
۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷
0
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: عرضه سیمان در بورس کالا باعث شفافیت و مشخص شدن قیمت و خریداران شده است همچنین کارخانجات سیمان به صورت نقدی پول خود را دریافت می‌کنند.
کاهش دلالی‌ها با عرضه سیمان در بورس کالا
عبدالرضا شیخان، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان، در خصوص وضعیت و میزان تولید کارخانه‌های تولید سیمان، گفت: کارخانه‌های سیمان برای حفظ روند تولید در حال حاضر سوخت مازوت را علی رغم قیمت بالای حملی که پرداخت می‌کنند مصرف کرده تا تولید ادامه پیدا کند.


وی افزود: روند تولید سیمان تغییری نکرده، زیرا سوخت جایگزین را کارخانه‌های تولید سیمان به هر طریقی تامین و استفاده می‌کنند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان بیان کرد: در حال حاضر مقدار ورودی سوخت مازوت به کارخانه‌های تولید سیمان کاهش پیدا کرده، زیرا حمل و نقل سوخت مازوت مقداری دچار مشکل شده است به طوری که این سوخت را از پالایشگاه‌های نزدیک به کارخانه‌های تولید سیمان عرضه نمی‌کنند در نتیجه مسیرتردد کامیون‌های حمل سوخت طولانی‌تر شده است.

شیخان اظهار کرد: کارخانه‌های تولید سیمان در مناطق مختلف ممکن است دچار کمبود سوخت مازوت شوند، ولی در حال حاضر سوخت برای تولید دارند و تولید را انجام می‌دهند.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه در تولید سیمان سوخت مازوت جایگزین شده، ولی در حال حاضر قیمت سیمان تغییری نداشته است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در خصوص وضعیت عرضه سیمان در بورس کالا عنوان کرد: عرضه سیمان در بورس کالا از خردادماه رقم خورده که حرکت مثبتی در صنعت سیمان است و فروش سنتی را که حدود ۸۰ سال در صنعت سیمان قدمت دارد به سمت سیستم بورس کالا منتقل شده است.

شیخان تاکید کرد: بسیاری از مشکلات از طریق عرضه سیمان در بورس حل شده و در حال حاضر اکثر خریداران سیمان از طریق کارگزاران به راحتی خرید خود را انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد: عرضه سیمان در بورس کالا باعث شفافیت و مشخص شدن قیمت و خریداران شده است همچنین کارخانجات سیمان به صورت نقدی پول خود را دریافت می‌کنند و دیگر رقابت منفی وجود ندارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: با عرضه سیمان در بورس کالا دلالی‌ها نیز کاهش پیدا کرده است و به نظر بنده عرضه از این طریق حرکت مثبتی را به همراه داشته است به طوری که ورود سایر صنایع به بورس کالا نیز اثرات مثبتی را به همراه دارد.

منبع: میزان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: