کد خبر: ۳۶۸۷۸۹
۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
0
پرافتخارترین خودروسازی ایران موفق به کسب عنوان صادر کننده نمونه استان تهران در حوزه صنایع خودرو شد.
افتخاری دیگر برای پرافتخارترین خودروساز ایران!
در آئین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان تهران که با حضور استاندار تهران، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت، روسای اتاق‌های بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی کشور و استان تهران و جمعی از صادر کنندگان و فعالان این حوزه برگزار شد، گروه خودروسازی سایپا به عنوان صادرکننده نمونه معرفی و از عملکرد صادراتی این گروه خودروساز و مهندس سلیمانی، مدیرعامل گروه سایپا در راهبری این گروه خودروساز در حوزه صادرات با اهدای لوح و تندیس این جشنواره تقدیر به عمل آمد.

بهمن حسین زاده، عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا که در این مراسم حاضر شده و لوح و تندیس این جشنواره را به نمایندگی از مدیرعامل گروه دریافت کرد، در این خصوص گفت: این مراسم از بین ۴۹ شرکتی که در سال ۱۳۹۹ صادرات داشته‌اند برگزار شد و دبیرخانه این جشنواره بر اساس معیار‌های تعین شده ۱۱ شرکت را در رشته‌های مختلف حائز رتبه برتر در صادرات محصول معرفی کرد که گروه خودروسازی سایپا در حوزه خودروسازی موفق به کسب صادر کننده نمونه استان تهران شد.

حسین زاده افزود: سایپا در سال ۱۳۹۹ با وجود شرایط سختی که در کشور وجود داشت، با انجام اقدامات سازنده از قبیل افزایش تنوع سبد محصولات با توجه به اهداف تدوین شده در بازار‌های صادراتی و بهبود کیفیت محصولات برای رقابت در بازار‌های بین‌المللی توانست بخشی از تولیدات خود را به بازار‌های هدف صادر و ارزآوری مناسبی برای چرخه اقتصادی خود و کشور فراهم سازد.

وی افزود: گروه خودروسازی سایپا تاکنون موفق به کسب ۲ عنوان صادرکننده ممتاز و ۷ عنوان صادرکننده نمونه در سطح ملی و ۳ عنوان صادرکننده نمونه استان تهران شده است و توانسته در حوزه صادرات محصول عملکرد بسیار چشمگیری داشته باشد.

حسین زاده گفت: شرکت سایپا به دلیل تلاش‌های مستمر و مؤثر در حفظ و گسترش صادرات خودروی کشور به عنوان صادرکننده نمونه استان تهران انتخاب شد و در این مراسم از زحمات مهندس سلیمانی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز به دلیل راهبری این گروه خودروساز در شرایط سخت کشور تقدیر شد.

وی تاکید کرد: گروه سایپا به عنوان پرافتخارترین خودروساز ایران در زمینه صادرات، علی رغم شرایط سخت اقتصادی در بازار‌های هدف صادراتی که بخشی از آن از پاندمی کرونا ناشی شده است در کنار شرایط اقتصادی در داخل کشور تلاش کرده صادرات را به عنوان امری استراتژیک در برنامه‌های خود حفظ کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: