مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی:
کد خبر: ۳۶۹۸۵۰
۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
0
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: همکاری دستگاه دیپلماسی کشور با بخش خصوصی ضمن فراهم کردن زمینه‌های جذب سرمایه‌گذاری، تسهیل تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی را به‌دنبال دارد.
همکاری دستگاه دیپلماسی با صنعت پتروشیمی برای جذب سرمایه
سیدامید شهیدی‌نیا در بازدید مدیران کل و کارشناسان وزارت امور خارجه از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی که با هدف آشنایی با دستاورد‌ها و نیز کمک به رفع موانع صادرات و تسهیل روابط بین‌المللی صنعت پتروشیمی انجام شد، اظهار کرد: ظرفیت‌های مناسبی برای همکاری وزارت امور خارجه با صنعت پتروشیمی ایران وجود دارد و باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل استفاده کرد.

شهیدی نیا افزود: ظرفیت تولید منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ۱۸.۵ میلیون تن به ارزش بیش از ۵.۵ میلیارد دلار است که این مقدار تولید روانه بازار‌های داخلی و خارجی می‌شود و این نشان‌دهنده اهمیت این منطقه و وجود زمینه‌های مناسب برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و رشد صادرات است.

وی ادامه داد: وجود خوراک مناسب، برق، آب، راه‌های ارتباطی و اسکله‌های تخصصی برای صادرات از مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ۲۸۵۰ هکتار وسعت است و هیچ منعی برای سرمایه‌گذاری‌های خارجی وجود ندارد و در چارچوب قوانین کشور آماده حمایت از سرمایه‌گذاران هستیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه تاکنون ۱۹ میلیارد دلار در منطقه و یک میلیارد نیز در بخش زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری شده است، گفت: تسهیل سرمایه‌گذاری و مسائل بازرگانی می‌تواند به تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی منجر شود.

شهیدی نیا افزود: رفع موانع صادرات و افزایش تعامل و همکاری دولت و بخش خصوصی با برگزاری چنین بازدید‌ها و دیدار‌هایی می‌تواند به کسب نتایج اثربخشی منجر شود و پیامد آن افزایش ظرفیت تولید در صنعت پتروشیمی و تأمین کامل نیاز‌های داخلی و رشد صادرات خواهد بود.

گفتنی است؛ میرمسعود حسینیان، دستیار وزیر امورخارجه و مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقا، سیدرسول موسوی مدیرکل آسیای جنوبی و پیمان سعادت دستیار وزیر و مدیرکل اروپای غربی وزارت امورخارجه، سعید کوزه‌چی، دستیار مدیرکل اقتصاد مقاومتی همراه با تعداد دیگری از رؤسا و کارشناسان این وزارت در سفری دو روزه از طرح‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی مستقر در منطقه ماهشهر بازدید می‌کنند. این هیئت روز گذشته از پتروشیمی‌های کارون، بندرامام و شرکت فجر انرژی خلیج فارس بازدید کردند. مدیران شرکت ملی صنایع پتروشیمی و نیز انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی این هیئت بلندپایه را همراهی می‌کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: