April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۹۹۲۶
۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۰:۳۲
0
ایران و هند، یک مسیر جدید کشتیرانی میان چابهار و بنادر «ناواشوا» و «کاندلا» به منظور انتقال کالا به افغانستان و کشورهای آسیای میانه ایجاد کرده اند.
ایران و هند سومین مسیر کشتیرانی به چابهار را راه اندازی کردند
یک مسیر مستقیم کشتیرانی کانتینری میان بندر چابهار در جنوب شرقی ایران و دو بندر در غرب هند، بنادر «ناواشوا» و «کاندلا» ایجاد شده است.

جلیل اسلامی، معاون‌ سازمان بنادر و دریانوردی ایران (PMO) گفت نخستین محموله کانتینری از این مسیر در شانزدهم فوریه وارد بندر شهید بهشتی ایران خواهد شد.

خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (IRISL)، حمل و نقل کانتینری میان دو کشور از طریق این مسیر را میان ۱۰ تا ۱۵ روز انجام می دهد.

سازمان بنادر و دریانوردی ایران برای حمایت از بازرگانانی که از این خطوط استفاده می‌کنند، مشوق های تعرفه‌ای لازم و تسهیلات بر عوارض و هزینه های حمل و نقل ارائه خواهد داد.

هند قبلا خطوط کشتیرانی دیگری میان چابهار و بنادر هندی بمبئی و موندرا در سال ۲۰۱۷ ایجاد کرده بود. در ژانویه ۲۰۱۹، دومین مسیر کشتیرانی مستقیم افتتاح شد.

این مسیر از بمبئی، موندرا، کاندلا، چابهار گذر کرده و در نهایت به بندرعباس در جنوب ایران می رسد. هند از این مسیرهای کشتیرانی برای انتقال کالا به افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین کشورهای آسیای میانه استفاده می کند.

هند از طریق بندر چابهار می تواند پاکستان را دور بزند و کالا به افغانستان و آسیای میانه ارسال کند و افغانستان نیز می تواند از طریق دریا به هند متصل شود.

ایران پروژه ای برای نصب و راه اندازی تجهیزات مدرن بارگیری و تخلیه بار از جمله جرثقیل های بندری متحرک در بندر شهید بهشتی در چابهار به هند داده است.

نخستین نشست سه جانبه ایران- هند- ازبکستان در ماه گذشته برای توسعه مسیرهای ارتباطی با کشورهای آسیای میانه برگزار شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: