April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۰۰۸۲
۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۴
0
مصرف برخی خوراکی‌ها در صبحانه باعث بروز بسیاری از بیماری‌های می‌شوند.

این ۵ خوراکی را از وعده صبحانه حذف کنید

صبحانه مهم‌ترین و حساس ترین وعده شبانه روز است به همین دلیل یک سری خوراکی‌ها را نباید ناشتا امتحان کنید.

  شروع روز خود با یک صبحانه سالم و مغذی نه تنها در طول روز انرژی شما را حفظ می‌کند، بلکه برای سلامت کلی شما نیز مفید خواهد بود. مشخص است که خوردن صبحانه خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد و تمرکز شما را بهبود می‌بخشد.  

اما خوراکی‌هایی هستند که خوردن آن‌ها ناشتا یا به عنوان صبحانه نه تنها به خوبی صبحانه عمل نمی‌کند بلکه باعث بروز بسیاری از بیماری‌های می‌شوند که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است.

۱. سوسیس

سوسیس این روزها به عنوان یکی از وعده‌ها برای صبحانه انتخاب می‌شود، اما طبق بررسی ها این غذای فرآوری شده به هیچ عنوان گزینه خوبی برای وعده صبحانه نیست.

سوسیس از تجمیع موادی مانند: گوشت چرخ‌کرده، چربی، ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌ها تولید می‌شود، کلیه مواد افزودنی مذکور به راحتی می توانند در یک معده خالی باعث بروز بیماری‌های گوارشی شوند.

۲. قهوه طعم دار

قهوه یک گزینه مناسب درکنار وعده صبحانه است، اما زمانی که این نوشیدنی با طعم دهنده‌های مختلف ترکیب نشود، زیرا ترکیب این نوشیدنی با انواع طعم دهنده می تواند برای سلامت بدن یک تهدید محسوب شود.

۳. آبمیوه

مضر بودن آبمیوه برای صبحانه شاید برایمان عجیب باشد، اما بهترین پیشنهاد برای دریافت ویتامین c در اول صبح آبمیوه نیست بلکه خود میوه است چراکه آبمیوه تمام فیبرهای مورد نیاز بدن را در هنگام صبحانه از بین می‌برد.

۴. غلات

هر خوراکی که از غلات فرآوری تشکیل شده باشد برای اولین وعده غذایی در طول روز پیشنهاد نمی‌شود چراکه قند خون تا حد بسیار زیادی بالا می رود و در دراز مدت مدت می تواند باعث بروز بیماری قند حاد می‌شود.

۵. ماست‌های گیاهی یا طعم دار

ماست کم چرب در بین انواع لبنیات گزینه مناسبی برای یک وعده سالم صبحانه است، اما زمانی که همین ماست با انواع طعم دهنده‌ها یا گیاه‌های خشک ترکیب شوند، هیچ فایده غذایی در این وعده مهم نخواهند داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: