کد خبر: ۳۷۰۰۹۸
۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۷
0
برخی از معامله گران باور دارند، بازیگران بزرگ بازار سکه در واکنش به افت بهای اونس طلا وارد بازار دلار شده اند و با خرید‌های خود زمینه رشد اسکناس آمریکایی را فراهم کردند.
علامت‌های متناقض به سکه امامی
سکه امامی در اولین روز هفته با دو سیگنال متناقض رو به رو خواهد بود. از یک سو، ارزش بهای اونس طلا در روز‌های انتهایی هفته گذشته بازار‌های جهانی دچار افت معناداری شد و پس از دست دادن سطح هزار و ۸۵۰ دلار به زیر مرز هزار و ۸۰۰ دلاری رفت و در روز جمعه نیز در محدوده هزار و ۷۸۹ دلار به کار خود پایان داد.

ریزش ۶۰ دلاری اونس طلا در انتهای هفته موجب شد که در مقاطعی از روز‌های انتهایی هفته، سکه امامی حتی به زیر محدوده ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی برود. با این حال، از بعدازظهر روز جمعه متغیر افزایشی وارد بازار شد که زمینه برگشت قیمت فلز گران بهای داخلی را فراهم کرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که اسکناس آمریکایی بعدازظهر روز جمعه از ابتدای کانال ۲۸ هزار تومانی فاصله گرفت و توانست تا محدوده ۲۸ هزار و ۳۵۰ تومان پیش روی کند. افزایش بهای دلار موجب شد که سکه امامی بتواند بار دیگر به بالای سطح ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برگردد.

در این شرایط می‌توان گفت که به احتمال زیاد، سکه بازان در ابتدای روز شنبه بین اثر کاهشی اونس طلا و اثر افزایشی دلار، بیشتر به متغیر دوم دقت کنند.

برخی از معامله گران باور دارند، بازیگران بزرگ بازار سکه در واکنش به افت بهای اونس طلا وارد بازار دلار شده اند و با خرید‌های خود زمینه رشد اسکناس آمریکایی را فراهم کردند. این اقدام موجب می‌شود که سکه بازان فردایی در روز شنبه دچار ضرر زیادی نشوند. افرادی که به این تحلیل باور دارند، احساس می‌کنند که پس از تسویه معاملات فردایی سکه در روز شنبه، فشار فروش در بازار ارز بیشتر خواهد شد و به دنبال آن، فلز گران بهای داخلی نیز در فاز نزولی قرار خواهد گرفت. در واقع از نگاه این گروه، افزایش دلار تنها به دلیل مداخله سکه بازان بزرگ رخ داده است و با عقب نشینی این گروه، اسکناس آمریکایی در جهت کاهشی قرار گرفت. این احتمال به این دلیل تقویت می‌شود که دیشب اولیانوف نماینده روسیه در وین عنوان کرده بود که احتمال رسیدن به توافق در اواخر بهمن ماه جدی است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: