کد خبر: ۳۷۰۱۶۰
۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۲
0
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: امروز رمزارز‌ها یک ادبیات جدید در اقتصاد دنیا به شمار می‌روند و لازم است مجلس و دولت هرچه سریع‌تر در این حوزه قانون گذاری انجام دهند.
چرا کاربران ایرانی به سمت صرافی‌های مشکوک خارجی می‌روند
 مجتبی یوسفی، با اشاره به ضرورت قانون گذاری در حوزه رمزارزها، بیان کرد: تجربه ثابت کرده در هر حوزه‌ای که به صورت سلبی و نفی عمل شده است، عملا هیچ موفقیتی حاصل نشده و از جامعه و تکنولوژی عقب خواهیم ماند. نه تنها درست نیست که به یکباره محدودیت‌هایی را در این حوزه اعمال کنیم که نباید این فضا را به صورت آزاد رها کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه تا به امروز در خصوص رمزارز‌ها و مسائل مشابه به آن برخورد درستی صورت نگرفته است. امروز رمزارز‌ها یک ادبیات جدید در اقتصاد دنیا به شمار می‌روند و لازم است ما هرچه سریع‌تر در این حوزه قانون گذاری کنیم. ما باید قوانینی در این حوزه وضع کنیم تا بدانیم چطوری قرار است این حوزه را مدیریت کنیم. مشکل رمزارز‌ها امروز بیشتر فقدان قانون است.

باید قانون جامعی در حوزه رمزارز‌ها داشته باشیم

این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز مخالفان استخراج رمزارز‌ها به بحث میزان مصرف برق آن و مشکلاتی که کشور در این حوزه با آن مواجه است اشاره دارند. از سوی دیگر برخی از اقتصاددان‌ها رمزارز‌ها را به عنوان یک راه برای دور زدن و خنثی سازی تحریم‌ها تلقی می‌کنند. نظرات کارشناسی متعددی در حوزه رمزارز‌ها مطرح می‌شود که با تصویب یک قانون جامع باید شاهد ساماندهی امور در این حوزه باشیم

وی در ادامه تاکید کرد: در لوای بی قانونی شاهد خواهیم بود که ما از جامعه عقب خواهیم ماند و مانند سایر موضوعات دیگر عده‌ای به میدان آمده و از اموال و دارایی‌های مردم سوء استفاده خواهند کرد. نباید اجازه دهیم تا اموال و پول‌های مردم به سمت صرافی‌های ناامن و مشکوک خارجی هدایت شود. شرکت‌های دانش بنیان داخلی وجود دارند که دانش فنی و زیرساخت‌های لازم برای مدیریت شفاف تبادل ارز‌های دیجیتال را دارند. نباید اجازه دهیم تا فرصت‌های داخلی از بین برود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: