کد خبر: ۳۷۰۴۵۴
۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
0
درآمد سالانه آلفابت برای اولین بار از ۲۰۰ میلیارد دلار فراتر رفت.
درآمد چشمگیر آلفابت در بخش تبلیغات
آلفابت به عنوان شرکت مادر گوگل از لحاظ درآمد سالیانه در سال ۲۰۲۱ با یک رشد ۴۱ درصدی نسبت به سال قبل رکوردشکنی کرد و به درآمد ۲۵۷ میلیارد دلار دست یافت. این شرکت در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۱ هم عملکرد خوبی داشت و با رشد سالانه ۳۲ درصدی، به ۷۵.۳ میلیارد دلار درآمد دست پیدا کرد.

«سوندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت و گوگل در بیانیه‌ای همراه با این گزارش مالی گفت: «در فصل چهارم شاهد رشد زیادی در کسب و کار تبلیغاتمان بودیم که به رشد و جذب کاربر در میلیون‌ها کسب و کار کمک کرد. درآمد گوشی‌های پیکسل علی‌رغم محدودیت‌های زنجیره تامین در این فصل رکورد زد. کسب و کار ابری هم به رشد قدرتمندانه خود ادامه داد.»

آلفابت در سال گذشته میلادی برای اولین بار به درآمدی بیشتر از ۲۰۰ میلیارد دلار دست پیدا کند. این رقم از آن جهت حائز اهمیت است که در مقایسه با درآمد مالی این شرکت در سال ۲۰۱۶ از افزایش سه برابری خبر می‌دهد.

گوگل معمولا آمار مربوط به فروش دستگاه‌های خود از جمله گوشی‌های پیکسل، محصولات هوشمند نست یا سیستم عامل اندروید را جداگانه اعلام نمی‌کند. این شرکت در عوض آن‌ها را در بخش Google Other در زیر مجموعه خدمات گوگل قرار می‌دهد. این خدمات همچنین شامل یوتیوب و موتور جستجو می‌شود که هر دو از پردرآمدترین سرویس‌های این شرکت هستند. Google Other در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۱ حدود ۸.۱ میلیارد دلار درآمد داشت.

این غول مستقر در ماونتین ویو در فصل چهارم از بخش تبلیغات ۶۱.۲۴ میلیارد دلار درآمد کسب کرد. آن‌ها همچنین ۸.۶۳ میلیارد دلار فقط از بخش تبلیغات یوتیوب درآمد داشتند. با این حال بخش خدمات ابری علی‌رغم درآمد ۵.۵۴ میلیارد دلاری، شاهد زیان عملیاتی ۸۹۰ میلیون دلاری بود. در دسته‌بندی Other Bets که شامل واحد‌هایی مثل رانندگی خودکار Waymo و علوم زندگی Verily می‌شود هم ۱۸۱ میلیون دلار درآمد به دست آمد.

گفتنی است که گوگل پارسال ۶۵۰۰ نیروی تمام وقت را به جمع استخدامی‌های خود اضافه کرد. حالا مجموع تعداد نیرو‌های تمام وقت این شرکت ۱۵۶،۵۰۰ نفر اعلام شده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: