در ابتدای سال ۲۰۲۲ شاهد دو قرارداد بزرگ در حوزه بازیهای ویدیویی بودیم. اکنون ارزش قراردادها و عرضه اولیه سهام در بخش بازیهای ویدیویی به ۱۵۰ میلیارد دلار رسیده است.
مایکروسافت با هزینه ۷۰ میلیارد دلاری، شرکت اکتیویژن بلیزارد را خرید و شرکت تیکتو اینتراکتیو هم ۱۱ میلیارد دلار صرف شرکت زینگا کرد.
در سال ۲۰۲۰ ارزش قراردادها به رکورد ۸۵ میلیارد دلار رسیده بود و در سال جاری و در حالی که هنوز مقدار زیادی از آن نگذشته است، اعداد و ارقام سه برابر شده است. دلیل اصلی هم، همهگیری کرونا است که بازار بازیهای موبایلی را حسابی داغ کرده و فرصتی جدید پیش روی اهالی کسبوکار قرار دادهاست.
یکی از اتفاقات در دوران همهگیری کرونا این بود که کاربران از دنیای کنسولهای بازی به بازیهای موبایلی مهاجرت کردند. صنعت بازی هم به دنبال راههای جدیدی برای کسب درآمد است. به همین خاطر است که بازار بازیهای موبایلی گرم شده است.
تحلیلگران میگویند انتظار میرود شرکتهای بزرگی نظیر آمازون و نتفلیکس که تا کنون اقدامی در زمینه بازیهای ویدیویی نداشتهاند به زودی وارد میدان شوند. در آسیا غولهایی مانند تنسنت و سونی این مسیر را دنبال میکنند.
این روزها بحث «متاورس» که با بازی ارتباط تنگاتنگی دارد هم حسابی گُل انداخته، به ویژه از زمانی که فیسبوک به «متا» تغییر نام داد. در متاورس، کاربران میتوانند از طریق حقیقت مجازی و فناوریهای جدید به یکدیگر متصل شوند.
انتظار میرود حجم سرمایهگذاری در این زمینه بهویژه در قالب استارتاپ، افزایش چشمگیری پیدا کند. احتمالا غولهای فناوری سرمایهگذاریهای خود را در صنعت بازی بیشتر میکنند.
مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت «گروه سرمایهگذاری آتیه دماوند» صبح روز گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا و طبق دستورالعمل سازمان بورس، به صورت آنلاین و با حضور مدیرعامل، هیئت مدیره و ۸۱/۲۹ سهامداران شرکت برگزار شد.