کد خبر: ۳۷۰۷۸۱
۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۶
0
بهره‌برداری از کارخانه گندله‌سازی گهرزمین که سال گذشته در راستای توسعه و رونق تولید کشور صورت گرفت باعث رکوردشکنی در فروش گندله صادراتی کشور شد.
موفقیت کارخانه گندله‌سازی گهرزمین گامی موثر در توسعه تولید
کارخانه گندله‌سازی گهرزمین در هفدهم بهمن ماه سال گذشته با تلاشِ جمعیِ همکاران این شرکت و پیمانکاران پروژه در راستای توسعه و رونق تولید مورد بهره‌برداری قرار گرفت. این واحد صنعتی در یک سال اخیر توانست با همراهی هیات مدیره شرکت گهرزمین و همچنین تلاش‌های بی‌وقفه همکاران شرکت نظم‌آوران به عنوان پیمانکار بهره‌بردار این کارخانه، گام‌های موثری در جهت تولید و حل مشکلات و موانع موجود بردارد.

مقداد کردستانی مدیر کارخانه گندله سازی گهرزمین با اشاره به اقدامات این کارخانه عنوان کرد: از ابتدای راه اندازی کارخانه گندله سازی تا ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ میزان ۳۳۳۸۷۳۴ تن تولید را داشته ایم که با افتتاح این کارخانه ۱۶ درصد به ظرفیت تولیدی گندله کشور افزوده شد و در چند روز اخیر نیز موفق به کسب رکورد فروش گندله صادراتی شدیم.

وی افزود: از جمله دستاورد‌ها می‌توان به تولید بیش از ۱۲ درصد نسبت به برنامه پیش‌بینی شده در یک سال، انجام برخی اصلاحات و اقدامات باقی‌مانده از زمان پروژه، انجام برخی تغییر طرح‌ها در راستای افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی عملکرد تجهیزات و افزایش نرخ کمی تولید و بهبود کیفیت محصولات اشاره کرد.

مدیر کارخانه گندله سازی گهرزمین در ادامه خاطرنشان کرد: تهیه و استخراج اطلاعات فنی تجهیزات شامل شناسنامه، نقشه و مدارک ساخت، دستورالعمل‌های بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات نیز از اقداماتی است که با همت همکاران این واحد به ثمر نشست و ماحصل آن انجام موفقیت‌آمیز ٣٠٩٠ فعالیت تعمیراتی در برنامه تعمیرات سالانه واحد گندله‌سازی می‌باشد.

گفتنی است؛ از مهمترین اهداف پیش‌روی شرکت در سال آینده، شکوفایی در عرصه تولید گندله خواهد بود و در این راستا اجرایی نمودن فعالیت‌های باقیمانده، تغییر طرح در راستای بهبود کمی و کیفی تولید، تامین قطعات یدکی با همت و همکاری واحد‌های مرتبط و تقویت برنامه‌های پایش وضعیت نگهداری تجهیزات از مهمترین برنامه‌های پیش‌بینی شده در سال آینده برای نیل به این مقصود است.

انتهای پیام/
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: