کد خبر: ۳۷۱۴۰۱
۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۵
0
پزشکان علت این موضوع را بررسی کرده اند و متوجه شدند که با افت دمای هوا؛ تعداد بیماری‌ها بیشتر می‌شود؛ یعنی اگر لباس گرم نپوشید، احتمال بیمار شدن در شما بیشتر است.
چرا در هوای سرد زودتر بیمار می‌شویم؟پزشکان علت این موضوع را بررسی کرده اند و متوجه شدند که با افت دمای هوا؛ تعداد بیماری‌ها بیشتر می‌شود؛ یعنی اگر لباس گرم نپوشید، احتمال بیمار شدن در شما بیشتر است. زمستان معمولاً فصل بیماری شناخته شده و ممکن است در هر دوره از آن بیمار شوید که معمولاً در ماه‌های دی و بهمن میزان این بیماری‌ها بیشتر است.تکثیر سریع‌تر
مطالعات زیادی در این باره روی حیوانات مختلف از جمله موش انجام شده است و به این نتیجه رسیده اند که افت دما و خنک شدن هوا باعث ایجاد مکانیسم‌های دفاعی در برابر ویروس می‌شود و ویروس در هوای سرد سریع‌تر تکثیر پیدا می‌کند و احتمال بیمار شدن افراد هم بیشتر است. بخاطر همین ویروس‌هایی مثل سرماخوردگی در هوا خیلی رواج پیدا می‌کنند و اکثر افراد به آن دچار می‌شوند.

البته به غیر از سرماخوردگی ویروس‌های دیگری هم هستند که احتمال سرایت آن‌ها در هوای سرد بیشتر است.

فضای بسته

یکی دیگر از علت‌هایی که باعث چنین اتفاقی می‌شود؛ این است که معمولاً افراد در هوای سرد درب و پنجره‌ها را می‌بندند و در نتیجه جریان هوا به خوبیِ فصل بهار و تابستان، داخل خانه وجود ندارد و قطرک‌های ویروسی نیز داخل محیط بسته خانه می‌مانند و همه در یک هوای ثابت نفس می‌کشند، سرفه و عطسه می‌کنند؛ بنابراین اگر فردی در بدنش ویروس داشته باشد، خیلی راحت در این محیط آن را به دیگران انتقال می‌دهد، اما در فصل بهار و تابستان به خاطر اینکه در و پنجره باز است، احتمال انتقال ویروس هم کمتر خواهد بود.

کاهش مکانیسم دفاعی بدن در هوای خشک

اگر دقت کرده باشید؛ احتمالاً در فصل زمستان بیشتر دچار خونریزی بینی می‌شوید، زیرا در فصل زمستان بینی تان خشک می‌شود. هر چقدر مخاط بینی خشک‌تر باشد، شما بیشتر عطسه می‌کنید و احتمال انتقال ویروس، بیشتر است و افراد بیشتری با بیماری درگیر می‌شوند. از طرفی مخاط داخل بینی خودتان هم خشک است و ویروس‌ها راحت‌تر وارد می‌شوند.

کمبود ویتامین دی و کاهش قدرت سیستم ایمنی

ویتامین دی نقش مهمی در قدرت سیستم ایمنی دارد. پوست از نور آفتاب استفاده می‌کند تا ویتامین دی را دریافت کند. در فصل زمستان به خاطر این که هوا خنک‌تر بوده و روز‌ها کوتاه‌تر است، مردم کمتر در معرض نور خورشید و دریافت ویتامین دی قرار می‌گیرند و همین باعث می‌شود که سیستم ایمنی آن‌ها ضعیف شده و بیمار شوند.

منبع:ایسکانیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: