کد خبر: ۳۷۱۵۴۱
۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
0
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بروز اختلالات خواب در میان بهبودیافتگان کرونا بسیار شایع‌تر است بطوریکه این افراد ۴۱ درصد بیشتر به اختلالاتی در خواب مبتلا می‌شوند.
اختلال خواب از عوارض دیگر ابتلا به کووید-۱۹
محققان در این مطالعه که در مجله انگلیسی British Medical Journal منتشر شده است، موارد جدید ابتلا به مسائل مربوط به سلامت روان را در بیش از ۱۵۳ هزار سرباز کهنه کار آمریکایی که در فاصله زمانی میان اول مارس ۲۰۲۰ و ۱۵ ژانویه ۲۰۲۱ به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند، بررسی کردند.

این مطالعه نشان داد که طی یک سال پس از عفونت، ۲.۳ درصد از بهبودیافتگان کرونا به یک اختلال خواب مبتلا شدند. بر اساس نتایج این مطالعه، بروز اختلالات خواب در بهبودیافتگان کرونا در مقایسه با افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا نشده بودند، ۴۱ درصد افزایش داشت.

همچنین محققان متوجه شدند که بهبودیافتگان کرونا ۳۹ درصد بیشتر احتمال داشت که به افسردگی مبتلا شوند و احتمال ابتلای آن‌ها به اضطراب ۳۵ درصد بیشتر بود. این مطالعه نشان می‌دهد که اثرات سلامت روان کووید-۱۹ می‌تواند طولانی مدت باشد.

محققان دریافتند افرادی که مبتلا به کووید-۱۹ هستند ۳۵ درصد بیشتر از اضطراب رنج می‌برند و تقریباً ۴۰ درصد بیشتر به افسردگی یا اختلالات مرتبط با استرس مبتلا می‌شوند. در میان این بیماران مصرف دارو‌های ضد افسردگی ۵۵ درصد و مصرف «بنزودیازپین ها» برای درمان اضطراب ۶۵ درصد افزایش داشته است.

محققان خاطرنشان کردند که این بیماران همچنین ۴۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات مرتبط با استرس و ۸۰ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار افت فکری شوند که شامل فراموشی، سردرگمی و عدم تمرکز است.

یافته‌های این مطالعه نشان داد که بیماران کووید-۱۹ همچنین ۳۴ درصد بیشتر احتمال دارد که به مواد افیونی معتاد شوند، ۲۰ درصد بیشتر احتمال دارد که مواد مخدر استعمال کنند و ۴۶ درصد بیشتر احتمال دارد افکار خودکشی داشته باشند.

محققان همچنین متوجه شدند که خطر ابتلا به مشکلات روانی با شدت عفونت کووید-۱۹ مرتبط است. بطوریکه احتمال بروز مشکلات روانی در افرادی که دارای یک مورد خفیف بودند، ۲۷ درصد و در افرادی که به عفونت شدید کرونا مبتلا شده بودند، ۴۵ درصد بیشتر بود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: