April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۱۵۹۲
۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳
0
اهمیت بانکداری الکترونیکی و بروز شدن سامانه های بانکی با استفاده از جدیدترین فن آوری های روز دنیا ، همواره یکی از دغدغه های اصلی شبکه بانکی کشور بوده است به نحوی که شاهد هستیم امروز هر بانک و یا موسسه مالی دارای یک همراه بانک بوده و در عصر اینترنت این اپلیکیشن های مالی هستند که حرف اول را در این عرصه می زنند.
تبلور تمام عیار بانکداری الکترونیکی در موسسه اعتباری ملل
اهمیت بانکداری الکترونیکی و بروز شدن سامانه‌های بانکی با استفاده از جدیدترین فن آوری‌های روز دنیا، همواره یکی از دغدغه‌های اصلی شبکه بانکی کشور بوده است به نحوی که شاهد هستیم امروز هر بانک و یا موسسه مالی دارای یک همراه بانک بوده و در عصر اینترنت این اپلیکیشن‌های مالی هستند که حرف اول را در این عرصه می‌زنند. بانکداری اینترنتی به‌واسطه افزایش تعاملات اقتصادی کشورها، هر روز بر اهمیت آن افزوده می‌شود و براساس تکنولوژی روز دنیا در راستای کاهش بوروکراسی نظام بانکی، راهکار‌های راحت‌تری در برقراری ارتباط مالی و اقتصادی پیش رو قرار داده است.

بانکداری اینترنتی به‌واسطه افزایش تعاملات اقتصادی کشورها، هر روز بر اهمیت آن افزوده می‌شود و براساس تکنولوژی روز دنیا در راستای کاهش بوروکراسی نظام بانکی، راهکار‌های راحت‌تری در برقراری ارتباط مالی و اقتصادی پیش رو قرار داده است.

با رشد روزافزون حجم تجارت الکترونیکی در جهان و با توجه به نیاز تجارت به انجام عملیات بانکی جهت نقل و انتقال منابع مالی، بانکداری الکترونیکی نقش بسیار مهمی در تجارت الکترونیکی یافته است. استقرار بانکداری الکترونیکی، یکی از مسائل مهمی است که امروزه از ضروریات صنعت نوین بانکداری به حساب می‌آید. بانک و موسسات مالی که در ارائه خدمات همگانی، این‌گونه خدمات را از دست می‌دهند، با خطر ازدست‌دادن تعداد زیادی از مشتریان خود مواجه می‌شوند و برعکس، بانک‌هایی که با سرعت به سوی ارائه این خدمات می‌روند، فرصت آن را خواهند داشت که مشتریان بیشتری را جذب کنند.

از حذف مبادلات فیزیکی، کاهش هزینه در چاپ، توزیع و نگهداری اسکناس، کاهش مخاطرات نقل‌وانتقال اسکناس، افزایش سرعت گردش پول، تسویه‌حساب‌ها و مبادله‌های بانکی برای مشتریان، افزایش رونق کسب وکار، کاهش میل نقدینه‌خواهی، ارتقای نظام بانکداری کشور، ارتقاء خدمات رسانی، کاهش مخاطرات شیوع بیماری کرونا با کاهش مراجعات حضوری به بانک‌ها، اقبال روز افزون مشتریان به پرداخت‌های مجازی، کاهش هزینه تولید و صرفه جویی میلیارد‌ها ریال با ارائه خدمات متنوع بانکی در عصر اینترنت و ….. می‌توان به عنوان مزایای بانکداری الکترونیکی یاد کرد.

پویانگار ملل (فام) یکی از همین اپلیکیشن‌های نوین بانکداری می‌باشد که در راستای اهداف بانکداری الکترونیک توسط شرکت تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات ملل (فام) پیاده‌سازی و طراحی شده است که شامل مجموعه‌ای از خدمات بانکی، مالی و رفاهی و… می‌باشد. استفاده از این نرم‌افزار سبب صرفه جویی در هزینه، زمان و همچنین دسترسی به سرویس‌ها و افزونه‌های متعددی برای انجام عملیات بانکی می‌شود که از ویژگی‌های اصلی آن می‌توان به خدمت نوین، احراز هویت غیرحضوری مشتریان و افتتاح حساب غیر حضوری و همچنین صدور کارت و فعال سازی رمز دوم به صورت خودکار و متمرکز، اشاره کرد. استفاده از این نرم‌افزار سبب صرفه جویی در هزینه، زمان و همچنین دسترسی به سرویس‌ها و افزونه‌های (Module) متعدد برای انجام عملیات بانکی می‌شود.

در نسخه جدید نرم افزار فام (پویانگار ملل) می‌توان از امکانات جدیدی همچون: شعبه یاب هوشمند، فروش انواع بیمه (بیمه شخص ثالث، بدنه، موتور، مسافرتی، تجهیزات الکترونیک، درمان، کرونا و…)، امکان ثبت نام اتباع خارجی، امکان معرفی دوستان، امکان قرار دادن رمز ورود به برنامه و دریافت پیامک رمز دوم پویای کلیه بانک‌ها به صورت خودکار در زمان انجام تراکنش‌ها با اجازه اشخاص بهره برد. همچنین نرم افزار فام امکاناتی همچون انتقال وجه کارتی، دریافت موجودی، خرید شارژ و بسته اینترنتی، مشاوره پزشکی، احراز هویت سجام، استعلامات و بسیاری امکانات متنوع را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد و در نسخه آتی امکان ثبت، تایید دریافت، انتقال و… چک‌های صیادی افزوده خواهد شد. لازم بذکر است که نرم افزار فام دارای سه نسخه اندروید، IOS و وب می‌باشد. همچنین فام از استاندارد دسترس پذیری جهت استفاده هموطنان روشن دلان نیز پشتیبانی می‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: