کد خبر: ۳۷۱۸۹۹
۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
0
مدیرعامل بیمه رازی با اشاره به اینکه سرمایه انسانی سرمایه اصلی هر سازمان است، گفت: عملگرایی نتیجه چرخش‌های استراتژیک در بیمه رازی است.
عملگرایی نتیجه چرخش‌های استراتژیک در بیمه رازی
دکتر علی جباری با تاکید بر اینکه صنعت بیمه در پشتیبانی از رفاه و آرامش جامعه از اهمیت بسیاری برخوردار است، گفت: به‌روز بودن در صنعت بیمه جزء جدانشدنی این صنعت است و سازمان‌های چابک به سرعت به تغییرات محیطی پاسخ سریع و صحیح می‎دهند.

مدیرعامل بیمه رازی خاطرنشان کرد: بیمه رازی در راستای بقا و رهبری بازار در شرایط کنونی تمرکززدائی را به عنوان اصل حیاتی در نظر گرفته و در چرخش‌های استراتژیک خود با کاهش ارتفاع سازمانی، شعبه محوری و نماینده محوری را جایگزین ستاد محوری شده است.

او با اشاره به اینکه ۹۰ درصد اختیارات ستاد به شعب واگذار شده است، یادآور شد: شعار زدگی و فاصله از نگرش پراگماتیک به برنامه، دام پیاده سازی برنامه استراتژیک در سازمان‌ها به حساب می‌آید.

جباری خاطرنشان کرد: بیمه رازی با رویکردی عملگرایانه جهت تحقق تمرکززدایی و افزایش چابکی سازمان، برنامه‌های کیفی توسعه آموزشی شبکه فروش در کنار برنامه‌های انگیزشی، مدلی جامع از توسعه سرمایه هوشی را طراحی و اجرایی کرده است.

مدیرعامل بیمه رازی افزود: طراحی نظام جامع آموزشی، پرداخت سود مشارکت در منافع به شعب و طرح جامع درمان تکمیلی ویژه و ممتاز نمایندگان برای صیانت از سلامت ایشان در دوره فراگیری کووید ۱۹ بخش کوچکی از طرح جامع شعبه و نماینده محوری در این سازمان بوده است.

او گفت: همچنین برای اجتناب از رویکرد ستادمحور، برنامه‌های تعاملی مشارکتی با نمایندگان جهت بررسی شرایط حاکم در شبکه فروش و بهره‌برداری بیشتر از استعداد‌ها و تجارب آن‌ها طراحی و اجرا شد که میزان انگیزش و همراهی بدنه عظیم فروش با اهداف کلان و یکپارچه‌سازی نگرش سازمانی به چشم‌انداز را به همراه داشته است.

جباری تاکید کرد: رویکرد نوین در بیمه رازی سبب شده تا این شرکت از میانگین صنعت در رشد فروش برخی از رشته‌ها پیشی گرفته و رشد حدود ۲۰۰ درصدی در برخی از بازه‌های زمانی را تجربه کند.

مدیرعامل بیمه رازی در انتها گفت: سرمایه انسانی، تجارب و ایده‌های آنان در کنار روحیه همدل و یکپارچه، سرمایه اصلی هر سازمان به حساب می‌آید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: