April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۲۷۰۲
۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۳
0
مرتضی عقیلی می‌گوید بعد از بازبینی نمایش «فلزات چکش‌خوار» با بازی او توسط شورای نظارت و ارزشیابی اداره‌کل هنر‌های نمایشی، وقفه‌ای در صدور مجوز پیش آمد، پرویز پرستویی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت گرفت، با عقیلی نزد او رفت و ماجرا حل‌وفصل شد.
ماجرای پادرمیانی پرویز پرستویی برای حل مشکل مرتضی عقیلی
اگر پیگیر سینمای ایران، پیش از انقلاب، بوده باشید قطعا نام مرتضی عقیلی برایتان بسیار آشناست. او که ۴۳ سال پیش و با وقوع انقلاب اسلامی، وطن را ترک کرد این روز‌ها در تالار حافظ با نمایش «فلزات چکش‌خوار» به کارگردانی آرش سنجابی روی صحنه است.

عقیلی که به گفته خودش در سال‌های مختلف تلاش کرد به ایران برگردد و در سینما و تئاتر حضور داشته باشد، می‌گوید: «از سال‌های قبل دوستانی بودند که برای من فیلمنامه یا نمایشنامه می‌فرستادند و می‌گفتند که در حال رایزنی هستند تا بتوانم به ایران بازگردم و روی صحنه بروم یا در فیلمی بازی کنم، ولی همیشه جواب‌ها منفی بود و اتفاقی نیفتاد. تنها اتفاقی که به سرانجام رسید دعوت آقای سنجابی برای ایفای نقش در نمایش ایشان بود. وقتی نمایشنامه را برایم ارسال کرد شروع به خواندن آن کردم، همسرم می‌گفت که چرا باز هم خودم را درگیر ماجرایی می‌کنم که در نهایت به افسردگی‌ام ختم می‌شود، اما پاسخ من این بود که به آن لحظه فکر کن که به ایران برمی‌گردم و روی صحنه تئاتر می‌روم. حس و حال و هیجان زیادی در من برای بازگشت به ایران و بازی بر صحنه تئاتر ایجاد شده بود.»

او در ادامه به لحظه‌ای اشاره می‌کند که تمرین‌های نمایش «فلزات چکش‌خوار» سپری و گروه، خود را برای بازبینی توسط شورای نظارت و ارزشیابی اداره‌کل هنر‌های نمایشی آماده کرد و می‌افزاید: «خیلی هیجان‌زده بودم. سه انسان باشعور و بافرهنگ از شورای نظارت و ارزشیابی آمدند و بعد از بازبینی مجوز اجرا را تأیید کردند. بسیار ذوق‌زده شدم و سریع به همسرم اطلاع دادم. بعد از تأیید شورا وقفه‌ای در شروع اجرا‌ها ایجاد شد. آقای پرویز پرستویی از طریق برادرزاده‌ام در جریان ماجرا قرار گرفت. ایشان وقت گرفت و به نزد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رفتیم. وزیر بسیار محترم برخورد کرد و قول مساعد برای اجرای نمایش را داد.»
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: