April 2024 17 / چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۳۸۴۳
۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
0
یکی از کلیدواژگان پرکاربرد طی دو دهه اخیر در بیانات مقام معظم رهبری اصطلاح اقتصاد دانش‌بنیان است که می‌توان آن را یکی از مهم‌ترین ابزار‌های توسعه پایدار و قدرتمندترین بازو‌ها در عرصه تحولات اقتصادی دانست.
اقتصاد دانش بنیان مهم‌ترین ابزار توسعه پایدار
علی پاکباختگان زنجانی عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و ریاست خانه دانش بنیان بلاکچین ایران در وبینار علمی بازخوانی و تحلیل شعار سال، با اعلام مطلب فوق افزود: طبق تعریف سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، اقتصاد دانش بنیان، تولید و توزیع و کاربرد دانش در همه صنایع عامل محرک رشد اقتصادی و تولید ثروت و اشتغال آفرینی است و در ساختار اقتصاد دانش بنیان بخش قابل توجهی از سرمایه گذاری‌ها می‌بایست به بخش‌های فناورانه و ایجاد زیرساخت‌های آن سوق یابد.

مدیر آموزش رمز ارز و بلاکچین کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد کشور ادامه داد: دانش یکی از قدرتمندترین بازو‌ها در عرصه تحولات اقتصادی است و امروزه حجم سرمایه و اندازه بازار جای خود را به دانش و فناوری داده‌اند و این مدیریت دانش است که با حضور فرافناوری بلاکچین نقش اساسی را در توسعه کسب و کار و اشتغال آفرینی کشور ایفا می‌کند. در حقیقت در دنیای امروز، فعالیت‌های دانش بنیان سبب افزایش مزیت رقابتی و ایجاد ارزش افزوده می‌شود.

علی زنجانی اظهار داشت: شناسایی، حمایت و تسریع در رشد شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند ضمن ارتقای سرعت دستیابی به فناوری‌های پایه و اساسی کشور، به ویژه فرافناوری بلاکچین شرایطی بسیار مناسب را نیز در کشور فراهم کند و در شرایط فعلی نمی‌توان براساس تفکرات سنتی توسعه پیدا کرد و بدیهی است اقتصاد دانش بنیان راه برون رفت از مشکلات است. این در حالی است که یکی از راهبرد‌هایی که آثار مثبتی برای بسیاری از کشور‌های توسعه یافته مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان به همراه داشته، استفاده از ظرفیت دانش فرافناوری بلاکچین است.

علی پاکباختگان زنجانی خاطرنشان کرد: ایجاد زمینه مناسب برای همکاری، تبادل نظر و انتقال تجربیات و دستاورد‌های علمی و عملی اساتید و پژوهشگران حوزه‌های دانش بنیان با استفاده از فناوری‌های جدید به ویژه فرا فناوری بلاکچین در جهت بهره گیری از فرصت‌های اقتصاد دانش بنیان پیش رو در کشور، مهم‌ترین استراتژی توسعه پایدار اقتصادی در سال جاری است که امیدواریم به همت کارآفرینان و حمایت مسوولین تحقق یابد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: