کد خبر: ۳۷۴۵۲۰
۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰
0
ویس کرمی گفت: میزان سهمیه گازوئیل ناوگان حمل و نقل و جایگاه‌های عرضه سوخت، بر اساس پیمایش و میزان تردد مشخص می‌شود.
ماجرای کمبود گازوئیل در جایگاه‌های سوخت چیست؟
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تشریح ماجرای کمبود گازوئیل در برخی جایگاه‌های سوخت، گفت: کنترل و نظارت بر جایگاه‌های سوخت سراسر کشور تشدید می‌شود.

کرامت ویس‌کرمی درباره کمبود سوخت گازوئیل در برخی جایگاه‌ها در روز‌های اخیر گفت: در مناطق عملیاتی ۳۷ گانه نظارت و کنترل بر جایگاه‌های سوخت تشدید می‌شود و در محور‌هایی که تردد زیاد است افزایش سهمیه و کنترل میدانی خواهیم داشت تا جایگاه‌ها در ۲۴ ساعت شبانه روز سوخت گازوئیل داشته باشند و ناوگان بتواند بدون هیچ مشکلی سوختشان را تامین کند.

وی افزود: رانندگان و کامیون‌داران در مواجه با کمبود گازوئیل در جایگاه‌ها می‌توانند با تلفن‌های مناطق عملیاتی که در جایگا‌ها نصب شده است تماس بگیرند و یا مساله را به شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع رسانی کنند.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه کنترل و نظارت بر جایگاه‌های سوخت سراسر کشور تشدید می‌شود، بیان کرد: بر همکارانمان در مناطق عملیاتی ۳۷ گانه تأکید کرده‌ایم که تشدید نظارت و کنترل را بر جایگاه‌های سوخت داشته باشند.

ویس کرمی گفت: میزان سهمیه گازوئیل ناوگان حمل و نقل و جایگاه‌های عرضه سوخت، بر اساس پیمایش و میزان تردد مشخص می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اظهارکرد: سهمیه نفت‌گاز ناوگان حمل و نقل، باری و مسافری، بر مبنای پیمایش تخصیص می‌یابد؛ یعنی هر خودروی دیزلی برمبنای میزان عملکرد، سهمیه سوخت دریافت می‌کند.

ویس کرمی ادامه داد: روزانه ۵۲ میلیون لیتر گازوئیل بر همین اساس به مناطق عملیاتی تحویل می‌شود که برای هر استان بر اساس میزان تردد، متفاوت است.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: موظف هستیم سوخت نفت‌گاز هر خودرو را بر اساس عملکردی که داشته تامین کنیم که در کارت هوشمند سوخت آن خودرو، واریز می‌شود.

تقسیم‌بندی گازوئیل در جایگاه‌ها نیز بر اساس همین پیمایش صورت می‌گیرد. ممکن است یک جایگاه سوخت، در ۲۴ ساعت دارای گازوئیل نباشد؛ اما با توجه به اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ جایگاه سوخت از مجموع ۴ هزار و ۲۰۰ جایگاه کشور، توزیع کننده گازوئیل هستند، اگر مردم به جایگاه بعد یا قبل آن مراجعه کنند، قطعا گازوئیل وجود دارد.

ویس کرمی ادامه داد: ما وظیفه داریم بر اساس سهمیه‌ای که مشخص می‌شود برای هر خودرو میزان سوخت را در کارتشان شارژ کنیم و سهمیه جایگاه‌ها را هم مشخص و توزیع کنیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: