April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۴۸۹۵
۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۹
0
گرمای بیش از حد در تابستان می‌تواند منجر به خستگی، کم آبی، سوء هاضمه و کاهش ایمنی ما شود و با توجه به سویه جدید کرونا لازم است افراد از موادی که ایمنی را افزایش می‌دهند استفاده کنیم.

مواد غذایی که ایمنی بدن را افزایش می‌دهدمحققان تاکید می‌کنند، گرمای بیش از حد در تابستان می‌تواند منجر به خستگی، کم آبی، سوء هاضمه و کاهش ایمنی ما شود و با توجه به شیوع سویه جدید کرونا به نام  «XE» لازم است افراد از مواد غذایی که ایمنی را افزایش می‌دهند استفاده کنند. 

گفته می‌شود که جدیدترین سویه امیکرون از همه بیشتر قابل انتقال است، با این حال تاکنون علائم آن خفیف است و اطلاعات کافی در مورد آن وجود ندارد؛ به همین دلیل بهترین راه برای آماده‌سازی سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌ها، عفونت‌های فصلی یا موج گرما، اتخاذ تغییرات پایدار در سبک زندگی و گنجاندن گروه‌های مختلف غذایی بر اساس فصل است. 

محققان می‌گویند، داشتن هر پنج گروه غذایی به صورت روزانه در بشقاب خود ضروری است تا نیاز روزانه به مواد مغذی برآورده شود. در صورت عدم موفقیت، کمبود مواد مغذی می‌تواند کارکرد و ایمنی مطلوب بدن را تضعیف می‌کند.

سیستم ایمنی ما مکانیسم دفاعی بدن ما است و سعی می‌کند هر آنتی ژن خارجی را از بین ببرد؛ آب نقش حیاتی در دفع سموم دارد و به عنوان مایع ایمنی طبیعی شناخته می‌شود. نوشیدن حداقل ۳ لیتر آب در روز به روان شدن فرآیندهای داخلی کمک می‌کند و شما را به خوبی هیدراته نگه می‌دارد تا از ابتلا به عفونت در امان باشید. مصرف پروبیوتیک‌ها نیز  به ایمنی سیستم بدن کمک می‌کند؛ غذاهایی مانند کشک، کلم ترش، دوغ و غیره به روده سالم کمک می‌کند و به نوبه خود از سیستم ایمنی بدن شما حمایت می‌کند.

به گفته کارشناسان، مصرف میوه‌هایی مانند آنبه در فصل تابستان نقش پررنگی در افزایش سیستم ایمین بدن دارد؛  انبه مملو از آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین A، C و K است که برای جلوگیری از عفونت و کاهش استرس اکسیداتیو شناخته شده است. دانه‌های ریحان نیز مواد معدنی حیاتی مانند کلسیم، منیزیم و آهن را برای ما فراهم می‌کنند که برای ایجاد ایمنی قوی بسیار مهم هستند زیرا برای سلامت استخوان، عملکرد عضلات و تولید گلبول‌های قرمز خون مفید هستند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: