وضعیت تغییرات قیمتها در
سبد خوراکیهای منتخب در فروردین ۱۴۰۱ در نقاط شهری منتشر شده و روایت این نهاد از تغییرات قیمتها به شرح زیر بوده است:
نان و غلات:در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ٥,١ درصد، " برنج ایرانی درجه یک " با ٢.٢ درصد و " برنج خارجی درجه یک " با ١.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:در این گروه، اقلام "گوشت گوسفند" با ٧,٦ درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با ٤.٨ درصد و "مرغ ماشینی" با ٣.٤ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ٤,٣ درصد و " ماست پاستوریزه " با ١.٦ درصد بوده است.
میوه و خشکبار:در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " سیب " با ٦,١ درصد، " لیموترش" و "انار" با ٤.٤ درصد می باشد.
سبزیجات و حبوبات:در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " گوجه فرنگی " با ٢٧,٦ درصد، "خیار" با ١١.٤ درصد و " بادمجان " با ٧.٣ درصد می باشد. همچنین در این گروه " فلفل دلمهای " با ٥.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شکر" با ١٠,٠ درصد و "قند " با ٩.٨ درصد می باشد.