April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۶۲۱۲
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
0
مهندس حسن ملک حسینی مدیر اجرایی منطقه آزاد اینچه برون در رأس هیاتی به منظور بازدید از ظرفیت‌ها و زیر ساخت‌های بندری، لجستیک، صنعتی و گردشگری منطقه آزاد انزلی به این منطقه سفر کرده و در جریان دیدار با مهندس اکبری مقدم مدیرعامل سازمان، مسائل و موارد اجرایی مرتبط با راه اندازی منطقه آزاد اینچه برون را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
سفر مدیر اجرایی منطقه آزاد اینچه برون به منطقه آزاد انزلی
به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی مهندس حسن ملک حسینی مدیر اجرایی منطقه آزاد اینچه برون در رأس هیاتی به منظور بازدید از ظرفیت‌ها و زیر ساخت‌های بندری، لجستیک، صنعتی و گردشگری منطقه آزاد انزلی به این منطقه سفر کرده و در جریان دیدار با مهندس اکبری مقدم مدیرعامل سازمان، مسائل و موارد اجرایی مرتبط با راه اندازی منطقه آزاد اینچه برون را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
بنابر این گزارش در نشست تخصصی با حضور مدیرعامل و معاونین سازمان و مدیر اجرایی منطقه، گزارش مشاور طرح جامع منطقه آزاد اینچه برون ارایه گردید.
مهندس علی اوسط اکبری مقدم رییس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این نشست تاکید کرد با بررسی وضعیت موجود، ترسیم نقشه راه، پیشبرد اهداف اقتصادی و فعالیت تجاری و مطالعات دیپلماسی اقتصادی در ارتباط با کشور‌های همسایه به منظور افزایش مبادلات تجاری جهت ایجاد تحول در اقتصاد آن منطقه از مهم‌ترین وظایف مناطق آزاد در سطح کشور بوده تا با ظرفیت‌های قانونی و جغرافیایی خود بتوانند بستر لازم به منظور توسعه همه جانبه را فراهم نمایند.
ملک حسینی مدیر اجرایی منطقه آزاد اینچه برون با تقدیر از مساعدت‌های سازمان منطقه آزاد انزلی در مسیر راه اندازی اینچه برون نقش مکمل دو منطقه را در توسعه مبادلات تجاری با همسایگان شمالی کشور، بسیار تعیین کننده دانست.
گفتنی است سازمان منطقه آزاد انزلی، منطقه معین در مسیر راه اندازی منطقه آزاد اینچه برون تعیین شده و تاکنون اقدامات متنوعی از قبیل تعیین شرکت مشاور، اجرای برنامه‌های بازدید‌های کارشناسی از سوی مدیران و نیرو‌های کارشناسی سازمان و شرکت مشاور را در دستور کار قرار داده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: