April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۶۴۷۷
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
0
کارشناس مسکن با بیان این‌که شهرداری‌ها باید با مهندسان ناظر همکاری کنند، گفت: با این‌که کیفیت ساخت وساز مسکن افزایش یافته، اما هنوز ایده‌آل نیست.
کیفیت ساخت و ساز مسکن در کشور ایده‌آل نیست
مسعود زریبافان در رابطه با کاهش کیفیت ساخت و ساز‌ها در کشور اظهار کرد: اگر مهندسان ناظر به شهرداری گزارش بدهد که سازنده ۲ متر اضافه ساخته است، جلو کار را می‌گیرند.

وی ادامه داد: «اما اگر مهندس ناظر گزارش بدهد که به جای آرماتور ۱۸ از آرماتور ۱۰ استفاده کرده، شهرداری جلوی ساخت و ساز را نمی‌گیرد. مقصر شهرداری است و مهندس ناظر کار خودش را انجام داده است.»

وی افزود: شهرداری باید محکم پشت سر مهندس ناظر بایستد، اما این کار را نمی‌کند. آخر کار هم شهرداری می‌گوید «کاری ندارم برو و مهندس ناظر را راضی کنید تا به شما پایان کار بدهم.»

وی بیان کرد: «مالک هم آنقدر به مهندس فشار می‌آورد آنقدر تهدید می‌کند که آخر سر مهندس را تغییر می‌دهند. مهندس ناظری که کارش را خوب انجام داده مجبور به انصراف می‌شود و یک مهندس متخلف می‌آید و پول می‌گیرد و تایید می‌کند که اینجا شهرداری مقصر است.»

کارشناس مسکن اضافه کرد: چگونه قانون می‌گوید اگر دیوان عدالت اداری رای را به یک مدیر متخلف داد آن مدیر باید حکم را اجرا کند در غیر اینصورت متخلف است و تا عزلش پیش می‌رود. در ساخت و ساز‌ها نیز شهرداری‌ها باید اینگونه باشند.

زریبافان تاکید کرد: اگر مهندس ناظر وظیفه خود را انجام داده، شهرداری باید به گزارش تمکین کند و جلوی ساخت و ساز را بگیرد و تا زمان رفع خلف اجازه ادامه کار را به مالک ندهد.

وی با بیان این‌که کیفیت ساخت و ساز در کشور روند صعودی داشته، اما هنوز ایده‌آل نیست، گفت: در همین تهران (دهه ۶۰) برای فونداسیون ساختمان یک چاله حفر می‌کردند مانند چاه، یک قوطی روی آن می‌گذاشتند و داخل آنرا ملات می‌ریختند!

وی با اشاره به این‌که شهرداری باید فرآیند‌های صدور پروانه ساختمانی را تسهیل کند، اظهار کرد: شهرداری ایرادات را یکی، یکی می‌گیرد. باید ایرادات را با هم به مالک بگوید تا یکجا همه آن‌ها را برطرف کند و فرآیند ساخت و ساز مسکن را طولانی می‌کنند. این مسئله باعث کاهش کیفیت ساخت و ساز‌ها می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: