April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو مطرح کرد
کد خبر: ۳۷۶۷۴۱
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
0
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو با اشاره به این‌که برقی‌سازی خودروها برنامه‌ریزی شده، خاطرنشان کرد: خودروی K125 اولین محصولی است که هم زمان مدل بنزینی آن، با طراحی مدل برقی در دستور کار قرار گرفته است، البته ورود خودرو با مدل بنزینی خواهد بود.
طراحی هم‌زمان مدل‌های بنزینی و برقی پروژه K125 ایران خودرو
محسن رضایی منش با بیان این‌که میانگین مصرف سوخت سبد محصولات ایران خودرو با تعریف پروژه و براساس نقشه راه توسعه موتور کاهش خواهد یافت، گفت: با تولید انبوه موتور‌های کم مصرف، از سال ۱۴۰۱ می‌توانیم سالانه دو میلیون لیتر کاهش مصرف سوخت داشته باشیم. پروژه‌های قوای محرکه ایران خودرو، از منظر مصرف انرژی و کاهش ارزبری، برای اقتصاد کشور مفید خواهد بود.
وی گفت: طی پنج مرحله، مصرف سوخت سبد محصولات ایران خودرو با موتور‌های جدید و تکنولوژی‌های روز و برقی سازی به مشخصات خودرو‌های روز خواهد رسید.
رضایی‌منش با بیان این‌که راهبرد‌های نقشه راه موتور ایران خودرو، راهبرد‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است، اظهار کرد: در راهبرد‌های کوتاه مدت، جایگزینی موتور‌های پر مصرف با موتور‌های به‌روزتر و افزایش سهم خودرو‌های پایه گازسوز را در دستور کار داریم.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، افزود: در راهبرد‌های میان مدت، ارتقای موتور‌های موجود در خانواده EF، TU، XU در دستور کار است که با همکاری با شرکت‌های ایپکو و دیگر سازندگان صورت می‌گیرد.
وی گفت: برای عمل به تکلیف سازمان استاندارد، راهبرد میان مدتی را در دستور کار قرار داده‌ایم و برمبنای آن، پروژه‌هایی را تعریف کردیم که بتوانیم از استاندارد‌ها عبور کنیم. آزمون‌هایی که در مراکز معتبر نیز انجام شده است، این نوید را می‌دهد که راه را درست طی کرده‌ایم و همکاران ما در بخش مهندسی، به بهترین نحو این پروژه‌ها را در دستور کار داشته‌اند.
رضایی منش با بیان این‌که راهبرد نقشه راه در بلندمدت نیز، توسعه خانواده موتور‌های کم مصرف بوده و موتور سه استوانه است، گفت: در این راستا برخی پروژه‌ها مصوب شده و طبق نقشه راه در حال جاری سازی است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: