April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۶۹۳۵
۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
0
بنیادی به عنوان مشاور ودستیار خاندوزی در امور سرمایه انسانی وزارت اقتصاد بوده که حالا با حکم رئیس کل بیمه مرکزی قرار است در سمت معاونت طرح و توسعه نقش ایفاء کند. با توجه به اینکه بنیادی در مرکز ارزیابی انسانی وزارت اقتصاد به عنوان دستیار وزیر نقش ایفا می‌کرده باید دید آیا تغییر در آیین نامه‌های کلیدی صنعت مانند آیین نامه ۹۰ قرار است دستخوش تحول شود؟
از مرکز ارزیابی سرمایه انسانی وزارت اقتصاد تا بیمه مرکزی
علی بنیادی نائینی سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه از سوی رئیس کل بیمه مرکزی به عنوان معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی انتخاب شد.

وی جانشین رحیم مصدق شد که سال‌ها در بیمه مرکزی دارای سوابق مختلف کاری مانند نظارت و طرح و توسعه بوده است.

علی بنیادی را بیشتر بشناسیم

بنیادی نائینی دارای دکتری تخصصی مدیریت بازرگانی از دانشگاه شهید بهشتی است.

وی عضو هیات علمی گروه آموزشی مدیریت و مهندسی کسب و کار دانشگاه علم و صنعت ایران، مدیر گروه آموزشی مدیریت و مهندسی کسب و کار دانشگاه علم و صنعت و رییس مرکز برنامه، بودجه و طرح دانشگاه علم و صنعت ایران را در کارنامه دارد.

همچنین دستیار وزیر اقتصاد در امور سرمایه انسانی در زمان وزارت سید احسان خاندوزی نیز در رزومه وی دیده می‌شود.

از مرکز ارزیابی سرمایه انسانی وزارت اقتصاد تا بیمه مرکزی

نکته قابل توجه اینکه بنیادی از طراحان و بانیان ایجاد مرکز ارزیابی سرمایه انسانی وزارت اقتصاد در زمان خاندوزی است به طوریکه وی در مراسم بازدید از این مرکز گفت: ما با بهره گیری از روش‌ها و مکانیزم‌های روز دنیا در این خصوص، و در راستای استقرار نظام شایسته سالاری در مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی شامل بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های دولتی و... ضمن ارزیابی صلاحیت نامزد‌های مدیریت ارشد مجموعه، به ارتقای افراد شایسته در درون سیستم کمک کرده و قابلیت‌های آن‌ها را توسعه دهیم.

بنیادی با بیان اینکه، نگاه کانون‌های ارزیابی و توسعه، در سراسر دنیا، ارزیابی صلاحیت افراد مستعد تصدی پست‌های مدیریتی و شناسایی نقاط قوت و نقاط “قابل بهبود” این افراد است، عنوان کرد: از ابتدای حضور آقای خاندوزی در رأس وزارت اقتصاد، بحث بر سر این بود که بتوانیم این نظام را در مجموعه وزارتخانه استقرار بدهیم که خوشبختانه، نتایج آن به مرحله بروز و ظهور رسیده و انتصاباتی که اخیرا در مجموعه بانک‌ها بویژه بانک کشاورزی در سطح هیئت مدیره انجام شد، یکی از خروجی‌های موفق این مرکز بود.

وی با تأکید مجدد بر تلاش مرکز ارزیابی سرمایه انسانی وزارت اقتصاد برای تسری نظام شایسته سالاری به کل مجموعه وزارت اقتصاد اظهار داشت: تلاش دیگر ما این است که کاری کنیم، این فرآیند علمی، استاندارد شده و نوعی وحدت رویه در این ارتباط، بین کانون‌های ارزیابی در سایر زیر مجموعه‌های وزارت اقتصاد اعم از بانک ها، بیمه‌ها و … نیز ایجاد شود.

بنیادی یادآور شد: از سالیان گذشته، برخی بانک ها، شرکت‌ها و زیرمجموعه ها، خودشان کانون‌های ارزیابی داشته اند، ولی ما در این مرکز، تلاش کرده ایم سطح کار را برای انتخاب مدیران ارشد، بالا ببریم.

دستیار سرمایه انسانی وزیر اقتصا‌د تصریح کرد: ستاد وزارتخانه و ادارات کل استانی موظف شده اند، همکارانی که قصد انتصاب آن‌ها را دارند، حتما به کانون‌ها ببرند و مطابق استاندارد، ارزیابی کنند.

آیا باید منتظر تغییرات در نظام انتصابات صنعت بیمه باشیم

بنیادی به عنوان مشاور ودستیار خاندوزی در امور سرمایه انسانی وزارت اقتصاد بوده است که حالا با حکم رئیس کل بیمه مرکزی قرار است در سمت معاونت طرح و توسعه نقش ایفاء کند.

معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی دارای نقش کلیدی در سازمان بیمه مرکزی است که می‌تواند به اندازه معاونت نظارت و اتکائی دارای اهمیت باشد.

پدیرش موسسات بیمه، صدور مجوز‌ها، تدوین ایین نامه‌ها و اصلاح ایین نامه‌ها در حیطه وظایف این معاونت می‌گنجد که متشکل از دو مدیر کل پذیرش موسسات و دفاتر بیمه‌ای و مدیر کل برنامه ریزی و امور فنی است.

با توجه به اینکه بنیادی در مرکز ارزیابی انسانی وزارت اقتصاد به عنوان دستیار وزیر نقش ایفا می‌کرده باید دید آیا تغییر در آیین نامه‌های کلیدی صنعت مانند آیین نامه ۹۰ قرار است دستخوش تحول شود؟ چرا که اصلاح ایین نامه و ارائه پیشنهاد به شورای عالی بیمه نیز در شرح وطایف این معاونت است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: