April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۷۰۵۳
۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
0
براساس گزارش‌ها، فضاپیما‌های وویجر اطلاعات عجیبی را به زمین ارسال می‌کند.
فضاپیمای ۴۵ ساله ناسا به مشکل برخورد
در دهه ۱۹۷۰، دو فضاپیما وویجر برای مأموریت بلندپروازانه و مطالعه مناطق بیرونی منظومه شمسی ساخته شدند. نکته جالب اینجاست که با گذشت بیش از ۴۰ سال، این دو کاوشگر هنوز هم فعالیت دارند و داده‌ها را به زمین منتقل می‌کنند. اما اخیرا وویجر ۱ با مشکلی روبرو شده است.

به گزارش سایت digitaltrends، سیستم بیان و کنترل ارتفاع وویجر ۱ (AACS) داده‌های عجیبی را به زمین ارسال می‌کند. AACS وظیفه دارد وویجر را در جهت درست نگه دارد و مطمعن شود که آنتن آن به سمت زمین بوده و داده‌ها را به محققان ارسال می‌کند. اما اکنون، AACS داده‌هایی را که نامعتبر هستند به زمین انتقال می‌دهد.

براساس گزارش‌ها، این فضاپیما همچنان با کمک سیگنال‌ها در حال انتقال اطلاعات بوده و این موضوع باعث نشده که به حالت ایمن برود، بنابراین مهندسان مطمئن هستند که آنتن این کاوشگر فضایی جابجا نشده است.

ارسال اطلاعات نامعتبر از سوی وویجر

سوزان داد مدیر این  پروژه گفت: " هر دوی این فضاپیما‌ها تقریباً ۴۵ سال سن دارند که بسیار فراتر از آن چیزی است که برنامه ریزان مأموریت پیش بینی کرده بودند. این دو فضاپیما همچنین در فضای بین ستاره‌ای با تشعشع بالا  قرار دارد که هیچ فضاپیمایی قبلاً در آن پرواز نکرده است؛ بنابراین چالش‌های بزرگی برای تیم مهندسی وجود دارد. اما من فکر می‌کنم اگر راهی برای حل این مشکل با AACS وجود داشته باشد، تیم ما آن را پیدا خواهد کرد. "

 تیم به نظارت بر پیام‌های ارسال شده توسط فضاپیما ادامه می‌دهد تا ببیند آیا مشکل از خود AACS است یا یکی از سیستم‌هایی که داده‌ها را ارسال می‌کند. اما این بررسی مدتی طول می‌کشد زیرا وویجر ۱ فاصله زیادی تا زمین دارد. این فضاپیما در حال حاضر در فاصله ۲۳.۳ میلیارد کیلومتری از زمین قرار دارد و زمان زیادی طول می‌کشد تا سیگنال‌ها آن فاصله را طی کنند. در حال حاضر تقریبا دو روز طول می‌کشد تا سیگنال ارسال شود و پاسخ دریافت شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: