کد خبر: ۳۷۷۱۶۷
۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵
0
چین در سال ۲۰۲۳ یک تلسکوپ فضایی را برای بررسی کهکشان‌های دور دست راه اندازی خواهد کرد.
چین در سال ۲۰۲۳ یک تلسکوپ فضایی راه اندازی می‌کند
چین قصد دارد اولین تلسکوپ فضایی خود را در اواخر سال ۲۰۲۳ به فضا پرتاب کند. این تلسکوپ برای بررسی آسمان‌ها، مطالعات جدید در مورد کهکشان‌های دوردست، کشف اسرار ماده تاریک و انرژی آن راه اندازی می‌شود.

به گزارش space.com، تلسکوپ چینی با نام "Xuntian" و به معنی"بررسی آسمان ها" شناخته می‌شود. این تلسکوپ دارای عدسی با قطر ۶.۶ فوت (۲ متر) است که در ایستگاه فضایی چین (CSST) قرار خواهد گرفت. CSST یک رصدخانه فضایی نوری فرابنفش است.

لیو جیفنگ، معاون رصدخانه ملی نجوم چین، به شبکه دولتی شین هوا می‌گوید، وضوح تلسکوپ چینی مشابه هابل خواهد بود، اما میدان دید این تلسکوپ CSST، ۳۵۰ برابر بزرگتر از هابل است. تلسکوپ Xuntian در مقایسه با هابل می‌تواند گستره‌های بزرگتری از آسمان را در یک زمان مشاهده کند.

کهکشان

تلسکوپ Xuntian قصد دارد ۴۰ درصد از آسمان را با دوربین ۲.۵ میلیارد پیکسلی و در طول ماموریت ۱۰ ساله خود بررسی کند. همچنین این تلسکوپ چهار ابزار برای نقشه‌برداری از مناطق ستاره‌زایی کهکشان راه شیری، شناسایی اجرام متحرک سریع مانند دنباله‌دار‌ها و سیارک‌ها، مطالعه سیاه‌چاله‌های پرجرم و تصویربرداری مستقیم از سیارات فراخورشیدی به همراه خواهد داشت.

Xuntian  در مداری مشابه ایستگاه فضایی تیانگونگ چین عمل خواهد کرد. همچنین چین قصد دارد تا پایان سال جاری تیانگونگ را تکمیل کند و راه را برای پرتاب تلسکوپ فضایی Xuntian خود در سال بعد باز کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: