April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۷۴۸۱
۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲
0
بیت‌کوین این روزها، با وجود نوساناتی در مجموع روند نزولی دارد. شرایط در بازار رمزارز‌ها در کل به همین منوال است. کارشناسان یکی از دلایل اصلی وضعیت موجود را افزایش نرخ بهره آمریکا می‌دانند. آینده چه می‌شود؟
پیش بینی قیمت بیت کوین در ماه آینده
یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر بازار کریپتو (اگر نگوییم مهم‌ترین)، موضوعات کلان و تحلیل اقتصادی است. بیت‌کوین هم از این موضوع مستثنی نیست.

با استفاده از متغیر‌های کلان و یک سری داده‌های مهم، می‌توان به درک بهتری از روند بازار‌های ریسکی مثل کریپتو دست پیدا کرد.

یکی از ابزار‌های قوی در کنترل، رشد و ریزش بازار کریپتو، نرخ بهره است. هر چقدر نرخ بهره در اقتصاد‌های اصلی دنیا مثل آمریکا، چین و اتحادیه اروپا بیشتر و بیشتر شود، بازار‌های ریسکی محکوم به اصلاح قیمتی و بعضا ریزش هستند (مثل اتفاق‌های چند ماه اخیر در بازار رمزارز‌ها و بیت‌کوین).

روند افزایشی نرخ بهره در آمریکا
درحال حاضر بزرگترین اقتصاد دنیا یعنی آمریکا با نرخ بهره ۱ درصدی دست و پنجه نرم می‌کند. این رقم نسبت به ۱۲ سال اخیر عدد بالایی محسوب می‌شود. همین امر موجب ریزش بیت‌کوین از محدوده ۶۸ هزار دلار تا ۲۸ هزار دلار شده است.

اما این پایان کار نیست. چرا که اقتصاددانان و اعضای بانک مرکزی آمریکا، رشد نرخ بهره آمریکا را تا حوالی سه درصد نیز محتمل می‌دانند.

هر چقدر هم بیت‌کوین و رمزارز‌ها به محدوده‌های ارزنده‌ای رسیده باشند، ولی اقتصاد دنیا به افزایش نرخ بهره مصر باشد، بازار‌های ریسکی محکوم به عدم رشد هستند.

با افزایش نرخ بهره، سرمایه‌گذاران بزرگ و سازمانی، به دنبال محلی برای سود ثابت و بی‌دردسر هستند؛ بنابراین افزایش سود بانکی باعث جذابیت سرمایه‌گذاری از دید آن‌ها می‌شود.

در این صورت اتفاقی که رخ می‌دهد چیست؟ خروج پول از بازار کریپتو و سهام و به دنبال آن ورود پول به بازار‌های بدون ریسک مثل بانک.

به گزارش تجارت نیوز، بنابراین، به دنبال افزایش احتمالی نرخ بهره آمریکا، همچنان احتمال اصلاح بازار کریپتو و بیت‌کوین سناریوی محتمل‌تر در بازار است. اما به محض کنترل نرخ بهره که احتمالا تا آخر سال میلادی رخ می‌دهد، می‌توانیم به بازگشت کریپتو و رمزارز‌ها به روز‌های خوب امیدوار باشیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: