April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۷۶۴۵
۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۹
0
مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی ایران گفت: خرید قراردادی جایگزین خرید تضمینی محصولات کشاورزی می‌شود و در این زمینه شرکت‌های تعاونی ورود می‌کنند.
خرید قراردادی جایگزین خرید تضمینی محصولات کشاورزی
امروز علی اکبر صدراخانی در نشست خبری اعلام کرد: کشت قراردادی جایگزین خرید تضمینی دولتی می‌شود و در این زمینه شرکت‌های تعاونی ورود خواهند کرد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی ایران گفت: ورود دولت به کشت قراردادی محصولات کشاورزی باعث می‌شود ضرر و زیانی که به دولت وارد می‌شد، کاهش یابد.

وی افزود:چشم انداز آینده شرکت‌های تعاونی روستایی این است که به عنوان مباشر خرید برای خرید محصولات کشاورزی در روستا‌ها همکاری کنند.

وی با بیان اینکه ۴۰۰۰ شرکت تعاونی در کشور با۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر وجود دارد، گفت: ظرفیت‌ها تنها در بخش خرید تضمینی نیست بلکه در دیگر بخش‌های خدماتی می‌تواند به کشاورزان کشور کمک کند.

علی اکبر خانی در ادامه با بیان اینکه اتحادیه مرکزی به حمایت از بخش در نظر دارد از شهریور سال گذشته تاکنون ۱۱۰،۰۰۰تومان محصولات کشاورزی به صورت توافقی خریداری کردیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار که میزان سودآوری شما از خرید از کشاورزان چقدر است؟ و آیا این سود را بین اعضا توزیع می‌کنید، گفت: در سال ۱۳۹۹ به میزان ۲۰ میلیارد تومان درآمد زایی داشتیم که بین ۳۲ اعضای استانی توزیع کردیم.

وی در این باره که آیا این سود به تک تک اعضای کل کشور می‌رسد؟ گفت: ما مسئول هستیم که به اتحادیه‌های استانی توزیع کنیم و آن‌ها هم در صورتی که سودآوری داشته باشند به اعضای زیر مجموعه خود توزیع خواهند کرد.

به گفته علی اکبر خانی در سال‌های گذشته اتحادیه‌ها به درستی به وظایفشان عمل نکردند و باعث شده که برخی از وظایف آن‌ها برون سپاری شود و از ظرفیت‌های اتحادیه‌ها کمتر شود.

این مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار که خرید‌های قراردادی چه زمانی جایگزین خرید تضمینی می‌شود گفت، بعید است که در مورد محصولات اساسی مانند گندم به این زودی‌ها اعمال شود، زیرا جهان با بحران مواد غذایی روبرو است و تمام کشور‌ها تلاش می‌کنند که ذخایر خود را تقویت کنند.

وی با بیان اینکه توزیع هوشمند و حذف دلالی و واسطه گری در بخش کشاورزی باید انجام شود گفت: اتحادیه‌ها ظرفیت توزیع مناسب و عرضه مستقیم کالا از تولید به مصرف را دارند.

وی در ادامه گفت: تعیین نامناسب نرخ خرید تضمینی باعث انحراف الگوی کشت از مسیر اصلی در سال‌های گذشته شده است، اما باید نرخ خرید‌ها طوری باشد که کشاورزان به جای کشت محصولات پر آب بر به کشت محصولات اساسی گرایش داشته باشند.

به گفته این مسئول در سال‌های اخیر بسیاری از صادرات محصولات کشاورزی در حقیقت صادرات آب بر بوده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: