کد خبر: ۳۷۷۷۹۱
۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
0
نسل بعدی ماهواره استارلینک قرار است بزرگ‌تر و قدرتمندتر باشد تا اینترنت را به نقاط دورافتاده بیشتری ارائه کنند. ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس اخیر در یک مصاحبه اطلاعات بیشتری را درباره نسل دوم ماهواره‌های استارلینک به اشتراک گذاشته است.
ایلان ماسک جزئیات جدیدی درباره نسل دوم ماهواره‌های استارلینک منتشر کرد
ایلان ماسک در گفتگویی که با کانال یوتیوب Everyday Astronaut داشته، می‌گوید اسپیس ایکس چندی قبل اولین ماهواره استارلینک ۲.۰ را تولید کرده است. وزن این ماهواره جدید با طول ۷ متری به ۱.۲۵ تن می‌رسد. اگر بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم، وزن نسل اول ماهواره‌های این شرکت تنها ۲۶۰ کیلوگرم بود.

این افزایش وزن کار حمل ماهواره‌ها تا مدار را سخت‌تر می‌کند. ماهواره‌های استارلینک معمولا سوار بر راکت فالکون ۹ به مدار می‌روند، اما این راکت قادر به حمل استارلینک ۲.۰ نخواهد بود. در نتیجه، ایلان ماسک می‌گوید: «فالکون ظرفیت و قدرت کافی برای حمل استارلینک ۲.۰ به مدار را ندارد. پس حتی اگر اندازه ماهواره‌ها را کم کنیم، فالکون همچنان قدرت کافی برای حمل استارلینک ۲.۰ را نخواهد داشت.»

به همین خاطر، اسپیس ایکس تمرکز خود را روی استارشیپ گذاشته که فعلا در دست توسعه قرار دارد. این راکت در حال حاضر باید از اداره هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) مجوز بگیرد و ثابت کند که از نظر زیست محیطی مشکلی ندارد. تصمیم FAA ابتدا قرار بود تا اواسط ماه ژوئن اعلام شود، اما ظاهرا به تاخیر افتاده است.

با این حال، ناسا پیش‌تر درباره استارلینک ۲.۰ ابراز نگرانی کرده و مدعی بود که این ماهواره می‌تواند ماهواره‌ها و فضاپیما‌ها را در معرض خطر قرار دهد. مدیرعامل اسپیس ایکس می‌گوید استارلینک ۲.۰ از نظر قابلیت مدیریت داده‌ها حدود ۱۰ برابر بهتر از ماهواره‌های نسل اول کار می‌کند. این شرکت اولین بار نسل جدید ماهواره‌های استارلینک را در ماه اوت ۲۰۲۱ معرفی کرد و مدعی بود که این نسل طراحی شده تا مکمل نسل اول باشد.

اسپیس ایکس در نظر دارد تا برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای مجموعا ۴۲ هزار ماهواره را به مدار بفرستد. در حال حاضر حدود ۲۳۰۰ ماهواره در مدار فعال است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: