غذا نقش مهمی در تنظیم
دمای بدن دارد و بعضی غذاها و نوشیدنیها میتوانند بدن را خنک نگه دارند و یا گرم کنند.
خیار که ۹۵ درصد آب دارد یک انتخاب عالی برای گرماست. اما فقط خیار تنها غذای پر آب نیست، توت فرنگی، هندوانه، کدو سبز، آناناس، انبه، فلفل سبز، پرتقال، کاهو و کرفس غذاهایی هستند که با داشتن آب فراوان به خنک شدن بدن کمک میکند.
دانشمندان معتقدند، بدن ما به هنگام خوردن بستنی گرما تولید میکند. در حالی که منطقی است که خوردن چیزی سرد، مانند بستنی، دمای بدن را کاهش دهد، اما در مراحل هضم غذا این گرما و حرارت است که با خوردن بستنی در بدن ایجاد میشود. تغذیه مواد غنی از کالری منجر به افزایش دمای بدن میشود.
نوشیدن آب آشامیدنی در فصل گرما به همراه مکعبهای یخی که حاوی قطعات لیمو یا توت فرنگی هستند موجب خنکی بدن میشود.