April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۸۸۵۷
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵
0
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: از ابتدای مجلس یازدهم مصمم به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بودیم، ولی به‌دلیل تورم و همچنین نبود اراده در دولت دوازدهم این مهم محقق نشد. مجلس این مهم را در لایحه بودجه ۱۴۰۱ در اختیار دولت سیزدهم قرار داد و دولت به این نتیجه رسید به جای یارانه دادن به یک‌سری افراد که به نوعی تخلف‌شان آشکار است در بحث حذف ترجیحی تصمیم به حذف ارز ترجیحی گرفت و اینکه یارانه را دراختیار انتهای حلقه یعنی مصرف کننده قرار دهد.
​حذف ارز ترجیحی نباید باعث گرانی دارو شود
محمدعلی محسنی بندپی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم اظهارکرد: در حوزه دارو وخرید تجهیزات پزشکی ارز ترجیحی به ۲۰ شرکت دارویی داده می‌شد و این رویه نیازمند اصلاح بود، اما نسبت به حذف ارز ترجیحی در حوزه دارو نگرانی‌هایی وجود دارد، چرا که دارو به صورت خاص با سلامت مردم ارتباط و جزء کالا‌های حیاتی به شمار می‌رود لذا حذف ارز ترجیحی برای دارو، می‌تواند تبعات سنگینی برای کشور به همراه داشته باشد.

وی در ادامه گفت: افزایش قیمت دارو منجر به سرگردانی بیماران می‌شود. این موضوع تاخیر در درمان بیمار و در نهایت تشدید بیماری و هزینه سنگین برای بیمار می‌شود و هم نظام سلامت با چالش‌های زیادی مواجه خواهد شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: ما اگر بخواهیم نظم اقتصادی کشور را اصلاح کنیم باید با نظارت و کنترل بازار به هدف خود برسیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه ضعف نظارت مجلس و دولت نباید با وارد کردن فشار بر دوش مردم جبران شود، تصریح کرد: مجلس باید قدرت نظارتی خود در را در جامعه نشان دهد و دولت نیز باید بیش از گذشته در این حوزه وارد میدان شود.

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس، گفت: در حال حاضر دولت تصمیم گرفته جراحی بزرگ اقتصادی انجام دهد و در این مسیر مجلس نیز مکلف است تا با دولت همراهی لازم را داشته باشد و نسبت به خلا‌های موجود در این مسیر هشدار‌های لازم را بدهد.

گفتنی است، غلامرضا مرحبا، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گویی عنوان کرد: ما آماری داشتیم که ۲۰ درصد از دارو‌هایی که با همین ارز ترجیحی وارد کشور می‌شد از چرخه داروخانه‌ها خارج و به اقلیم کردستان عراق صادر و در آنجا استفاده می‌شد در حالی که در کشور خودمان در شرایط تحریم مردم بیشتر از هر کس و هر جایی به این دارو‌ها نیاز داشتند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: